2000 euro lenen zonder BKR? Goede tips hoe jij vandaag het geld cash kunt krijgen!

Wil je 2000 euro lenen zonder BKR controle? Er zijn voor jou mogelijkheden om alsnog aan die 2000 euro te komen. Er zijn bedrijven die je 2000 euro lenen zonder BKR toetsing. Juridisch gezien verkoop je iets wat je in je bezit hebt aan een bedrijf en heb je een terugkoopmogelijkheid mits je het geld op tijd terug betaalt. Je hoeft dus niet het geld terug te betalen, dat bepaal jij zelf. In dit artikel gaan we uitleggen hoe dit werkt, het verpanden (ook wel belenen genoemd) van je spullen. Handig om te weten is dat sommige pandhuizen ook op zaterdag open zijn.

Hoe werkt het verpanden van je spullen?

Het werkt eenvoudig. Op internet vind je een aantal partijen die in ruil voor bepaalde materiele zaken je geld geven zonder dat ze controleren bij het BKR. Je spreekt als het ware een soort ‘terugkoopmogelijkheid’ af met het pandhuis.
Dit wordt het verpanden van je spullen genoemd. Je levert een van je spullen in en je kunt vaak gelijk het geld krijgen, zonder dat je BKR er aan te pas komt. Als jij niet je spullen terugkoopt dan houdt het pandhuis je spullen.

Welke spullen kun je verpanden/belenen?
[ad#336×280-rechts]
Belenen van sieraden van goud, zilver en diamant
Bij verschillende pandhuizen kun je terecht met juwelen van zilver, goud en diamant. Vooral het belenen van goud is populair. De waarde van je juwelen wordt ter plekke vastgesteld. Voor grotere bedragen zoals 2000 euro is het belenen van goud wellicht niet toereikend.

Verpanden van je motor, auto, boot
Voor grotere bedragen kun je je vervoersmiddel verpanden zoals je motor, je auto of boot. Je voertuig wordt veilig gestald. De waarde wordt door het pandhuis geschat. Je krijgt direct enkele duizenden euro’s mee.

Overige elektronische hardware zoals je pc, telefoon, tv, horloge of camera
Als je geen vervoersmiddel hebt wat je kunt verpanden omdat je het nodig hebt voor je werk bijvoorbeeld en je hebt geen sieraden die je kunt/wilt belenen, dan kun je overwegen je elektronica te verpanden. Je mobiel, tv, horloge en laptop leveren geld op. Ook hier wordt de waarde ter plekke geschat en krijg je je geld gelijk mee.

Hoe snel moet je de lening aflossen?

Feitelijk spreek je van een terugkoopoptie die je hebt op je spullen. Wel wordt er vaak een termijn afgesproken van 1 tot 6 maanden. Na die periode heeft het pandhuis het recht om je spullen aan een ander te verkopen.

Hoeveel geld kan ik meekrijgen?

Dit varieert per pandhuis. Meestal krijg je tot maximaal 50% a 75% van de huidige marktwaarde van je spullen.