3000 euro lenen zonder BKR? Gelijk het geld in je hand zonder gedoe!

Wil je 3000 euro lenen zonder BKR toetsing? Maak je geen zorgen, er zijn voor jouw probleem oplossingen om alsnog aan die 3000 euro te komen. Er zijn tegenwoordig een aantal creatieve en legale manieren om 3000 euro lenen zonder BKR controle. Een van deze oplossingen is het lenen van geld met onderpand. Hiermee heeft de kredietverstrekker meer zekerheid dat jij het geld terugbetaalt.
In dit artikel gaan we uitleggen hoe dit werkt. Deze optie is ideaal voor als je bij het BKR staat geregistreerd.

1) Verpanden van je auto, motor of boot

Op internet adverteren diverse partijen die in ruil voor bepaalde eigendommen als onderpand je geld lenen zonder dat ze een BKR controle uitvoeren. Feitelijk verkoop je iets aan een pandenhuis en spreek je een mogelijkheid af om datgene wat je verkoopt terug te kopen binnen een bepaalde termijn.

Dit noemt men het belenen of verpanden van je spullen. Je krijgt onmiddellijk het geld mee zonder dat je BKR gecheckt wordt.
Voor kleinere bedragen kun je sieraden van goud en zilver verpanden. Als je grotere bedragen nodig hebt zoals 3000 euro dan kom je niet ver met zulke spullen. Wat je kunt doen is spullen die een grotere financiële waarde hebben verpanden, zoals een auto, een boot of motor. De waarde wordt gelijk geschat en je krijgt het geld direct mee. Verwacht maximaal 50% tot 75% van de marktwaarde van je spullen.
[ad#336×280-rechts]
2) Probeer bij een kredietverstrekker alsnog een lening aan te vragen met je polis of effecten als onderpand

Deze optie heet het belenen van je levensverzekeringpolis of effecten (aandelen, obligaties).
Sommige kredietverstrekkers willen een stukje extra zekerheid dat ze jou alsnog geld uitlenen. Je kunt overwegen om je kapitaalpolis te belenen. De rente is vaak een stuk goedkoper dan het belenen van je sieraden. Veelal kun je de lening op een later tijdstip aflossen.
Je kunt ook overwegen om aandelen of obligaties (dit noemt men effecten) als onderpand gebruiken. Het is gebruikelijk dat tussen de 50% a 75% van de waarde van deze effecten betaald wordt.