3500 euro lenen om je schulden te betalen, deze opties werken echt!

Wat moet je doen als je 3500 euro moet ophoesten op zeer korte termijn? Door de kredietcrisis zijn er mensen die met grote betalingsachterstanden van hun hypotheek te maken hebben. Je wil in zo’n situatie niet je huis kwijtraken. Soms is het niet eens je eigen schuld maar heb je botte pech omdat je partner je verlaten heeft of bedrogen heeft. Ook zakelijk gezien kun je als ondernemer dringend geld nodig hebben en wanhopig zijn waar je het geld vandaan moet toveren. In beide gevallen is er sprake van een dringende situatie waar je liever niet in was terecht komen. Kortom: je wilt 3500 euro lenen om je schulden te betalen.

Je hebt waarschijnlijk alle opties al geprobeerd; geld lenen bij je familie of vrienden is niet gelukt of wil je liever niet omdat je hen er niet mee wil lastig vallen. Of omdat zij simpelweg het geld ook niet hebben of kunnen missen. Misschien heb je ook al op internet gekeken naar marktplaatsen waar mensen hun noodkreet plaatsen in de hoop dat iemand bereid is geld te lenen. Dat soort sites raden wij af, omdat zulke sites ook mensen aantrekt die misbruik willen maken van je situatie. Je wilt natuurlijk het liefst op een legale, snelle en nette manier die 3500 euro met spoed regelen.

Overweeg de volgende opties:

[ad#336×280-rechts]

Optie 1: Regel geld door een doorlopend krediet of persoonlijke lening af te sluiten
Je wilt liever geen geld lenen, maar dit zijn nu eenmaal dringende situaties. Zolang je verantwoord leent is er niets aan de hand. Vraag daarom gratis een offerte aan bij diverse krediet verstrekkers. Beperk je jezelf niet tot de bekende 5 banken in Nederland! Je hebt nu dringend geld nodig en bij hoe meer krediet verstrekkers je een offerte aanvraagt hoe groter de kans dat jij die 3500 euro kunt bijschrijven op je bankrekening. Kijk dus goed op internet welke buitenlandse kredietverstrekkers actief zijn. Een buitenlandse kredietverstrekker wil trouwens niet zeggen dat ze een buitenlandse site hebben of niet in het Nederlands hun diensten aanbieden. Dat wil zeggen dat ze bijvoorbeeld een Franse of Scandinavische bank zijn en sinds kort uitsluitend via internet leningen aanbieden.

Een doorlopend krediet betekent dat je ruimte hebt om rood te staan op een bankrekening. Je kunt bedragen flexibel aflossen. Zorg er wel voor dat je ergens een lening afsluit die ook boetevrij aflossen mogelijk maakt.
Een persoonlijke lening sluit je af voor een bepaald bedrag, bijvoorbeeld 3500 euro. Je kunt van te voren kiezen voor een vaste aflossing en rente of een variabele vorm.
Vraag dus bij verschillende krediet verstrekkers op internet een gratis een offerte aan en je weet je heel snel of je die 3500 euro kunt krijgen.

Heb je een negatieve BKR registratie en wordt je gelijk al op sommige websites afgewezen? Op sommige websites moet je aangeven of je wel of niet een BKR registratie hebt. Bij sommige sites krijg je als je dus aangeeft dat je een BKR registratie hebt gelijk een melding van ‘helaas we kunnen u niet helpen’. Dit is niet bij alle kredietverstrekkers het geval!
Bij de krediet verstrekker kunt u een leenaanvraag doen, ondanks uw BKR registratie. Zij zullen uw BKR registratie in combinatie met uw totale plaatje beoordelen. Het is niet ondenkbaar dat u ondanks uw huidige BKR registratie alsnog bij Directa krediet kunt krijgen.

Optie 2: Regel 20% van het totale bedrag via een korte lening
Een korte lening is een spoed lening voor bedragen tot 750 euro. Binnen 10 minuten geld op je rekening en aan BKR controle wordt meestal helemaal niet gedaan. Heb je eenmaal die 750 euro, dan heb je al 1 vijfde van de 3500 euro in je pocket. Je hoeft niet naar buiten te gaan, je kunt dit achter je pc regelen. Kijk naar de speciale kredietverstrekkers die deze minilening aanbieden.

Direct € 750 lenen, binnen 10 minuten op uw rekening

Optie 3: Beleen een aantal spullen
Als je echt dringend geld nodig hebt kun je zelfs overwegen om je spullen te belenen bij een pandhuis. Belenen betekent je spullen verkopen, direct cash krijgen en de optie om je spullen binnen een bepaalde termijn terug te kopen zonder verplichtingen. Je hebt misschien goud of andere sieraden die je bereid bent om (tijdelijk) te missen in ruil voor geld. Sterker nog, je kunt zelfs je auto verpanden en daar direct geld voor krijgen bij verschillende pandhuizen. Heb je dus een auto die nog in redelijke staat is dan kun je daar best wel duizend euro of meer voor krijgen. Men krijgt meestal maximaal 75% van de huidige marktwaarde van iets wat je wilt belenen.

Tot slot:
Zoals je leest heb je opties om 3500 euro te lenen, ook met BKR registratie. Het zijn even zware tijden voor je maar het is een kwestie van tijd en dan ziet de wereld er al een stuk beter uit voor je.
Tot 750 euro kun je binnen 10 minuten op je rekening krijgen via een spoed lening. Je kunt de rest (of desnoods het hele leenbedrag) via een persoonlijke lening of doorlopend krediet regelen. Beleen eventueel nog spullen die je echt kunt missen de komende periode om je buffer te vergroten of als je door de vorige opties niet 3500 euro bij elkaar kunt sprokkelen.