5000 euro lenen zonder BKR kun jij 100% vandaag regelen via deze gratis gouden tips!

5000 euro lenen zonder BKR is 100% mogelijk. In dit artikel lees je gratis tips hoe jij aan 5000 euro kunt komen zonder BKR controle.

Zoals bij velen bekend is het hebben van een negatieve BKR registratie niet gunstig als je geld wilt lenen. Vooral bij grotere bedragen zoals 5000 euro wordt het behoorlijk lastig om bij de grote, gevestigde banken een lening te regelen. Alle bekende banken en kredietinstellingen zijn lid van het BKR in Tiel. Daarmee hebben zij inzicht in je kredietverleden; heb je dus een betalingstermijn gemist in het verleden, of iets gekocht op afbetaling maar niet op tijd afbetaald dan is de kans erg groot dat je op de zwarte lijst van het BKR staat. Je staat 5 jaar genoteerd op deze lijst, mits je uiteraard geen verdere schulden maakt.
De vraag is daarom hoe je toch nog aan 5000 euro kunt komen zonder BKR controle. Hierbij een paar tips in je zoektocht naar die 5000 euro:

1) Leen geld via je partner
Heb je een partner die niet op de BKR zwarte lijst staat, overweeg dan een afspraak te maken met hem of haar dat hij of zij geld leent bij de bank en dat jij die persoon netjes terugbetaald. Je partner kan een persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluiten bij een kredietverstrekker. Je kunt het beste een gratis offerte aanvragen om te bepalen wat je partner kwijt is aan de aflossing en rente.
Staat je partner geregistreerd bij het BKR, dan kun je ook overwegen om zelf een minilening tot 750 af te sluiten. Deze leningen worden vaak zonder BKR controle gedaan. Dan heb je dus in elk geval 750 euro binnen 10 minuten op je rekening.

Direct € 750 lenen, binnen 10 minuten op uw rekening

[ad#336×280-rechts]

2) Vraag gratis offertes aan bij buitenlandse internet aanbieders van leningen
Bij de gevestigde banken zul je met je BKR sowieso niet een lening krijgen.Geld regel je niet bij de bank is wat mensen tegenwoordig zeggen. Bij de gevestigde banken is het inderdaad knap lastig om een lening te krijgen met BKR. Gelukkig zijn er ook banken waar je misschien meer kans maakt om geld te lenen met BKR. Er zijn sinds kort ook buitenlandse krediet aanbieders actief op de Nederlandse markt. Zij hebben het voordeel dat zij hun diensten via internet aanbieden en geen dure overhead kosten dragen (geen kantoren en pinautomaten). Deze aanbieders hebben een Nederlandse website en vaak ook een telefonische Nederlandstalige helpdesk, je hoeft dus niet Engels te lezen of te spreken. Een van deze aanbieders is Directa, een dochter onderneming van BNP Paribas, een grote Franse bank.

3) Leen met onderpand

Afhankelijk van de eigendommen die je hebt en de mate van gebruik van je eigendommen kun je best wel snel aan een paar duizend euro komen door de spullen die je hebt als onderpand te gebruiken. Je kunt naar een pandhuis gaan en zaken die veel geld opleveren verpanden. Verpanden of belenen is het (tijdelijk) verkopen van je spullen aan een pandhuis en de mogelijkheid om deze spullen binnen een bepaalde termijn terug te kopen. Als je echt dringend geld nodig hebt en je kunt je auto missen voor een paar weken dan kun je deze verpanden. Afhankelijk van het bouwjaar van je auto kun je rekenen op een paar duizend euro.
Het is ook interessant om je effecten portefeuille onder de loep te nemen. Heb je dus nog aandelen of obligaties, dan kun je deze ook verpanden.
Dit geldt ook voor je levensverzekering. Je kunt hier ook enkele duizenden euro’s voor ontvangen in veel gevallen. Bij het verpanden of belenen van je spullen krijg je vaak direct het geld contant mee.

Conclusie:
Je kunt door slim te zijn, aan 5000 euro komen door verschillende bronnen te combineren. Je kunt tot 750 euro lenen via een minilening, daarbij wordt je BKR niet gecontroleerd. De rest kun je proberen te lenen bij een buitenlandse kredietverstrekker waarbij je uiteraard een gratis offerte aanvraagt. Vervolgens kun je als je nog geld tekort komt je eigendommen verpanden wat enkele duizenden euro’s mogelijk oplevert. Kortom, 5000 euro lenen is zeker mogelijk door creatief te zijn.

Klik hier om binnen 10 minuten geld op je rekening aan te vragen.