Binnen 10 minuten geld op je rekening en de verschillende aanbieders die je kunt kiezen

Diverse Nederlanders hebben soms dringend geld nodig en overwegen om een minilening (ook wel korte lening) genoemd af te sluiten. Deze lening is ideaal als je snel geld nodig hebt en binnen 10 minuten geld op je rekening wilt ontvangen. Op internet zijn er zeer veel aanbieders te vinden die deze leningen aanbieden. Hierbij vind je een vergelijking van minilening aanbieders.

Reddingsgeld, Extraatje, Instantlening, Beetjemeer, Spoedgeld
Deze websites horen bij dezelfde financiele aanbieder, DVB Investment Oy. Dit is een bedrijf uit Finland en houdt zich aan de regels van de Nederlandse Reclame Code Commissie.
Bij deze sites betaal je voor een minilening van 100 euro 38 euro, bij een aflossing binnen 10 dagen.

Cashbob
Dit is een aanbieder uit Nederland en is een onderdeel van BA Finance B.V uit Rotterdam. Bij deze aanbieder betaal je voor 100 euro lenen ongeveer 19 euro. Deze aanbieder is aantrekkelijk voor mensen met schulden omdat deze aanbieder geen BKR controle doet bij je aanvraag voor een lening.

[ad#336×280-rechts]

Minilening punt nl
Bij deze aanbieder kun je ook een minilening afsluiten. Minilening.nl is een onderdeel van Debet Services BV te Uden. Bij minilening.nl betaal je als je 100 euro wilt lenen rond de 19 euro.

Voorschotje punt nl
Voorschotje.nl is een onderdeel van Your Finance BV. en geregistreerd bij het College Bescherming Persoonsgegevens. Bij Voorschotje.nl betaal je 20 euro als je 100 euro wilt lenen.

Welke aanbieder moet ik kiezen?
Je kunt dus kiezen uit veel aanbieders. Kijk even op de site van de aanbieders en vergelijk de tarieven. Heb je schulden of betalingsachterstanden gehad en daardoor een negatieve BKR regisratie? Kies dan een minilening aanbieder die geen BKR controle doet.