Binnen 10 minuten zonder probleem 500 euro op je rekening

Heb jij snel geld nodig? Zonder enige moeite kan er binnen 10 minuten 500 euro op je rekening staan. Dit kan door het aanvragen van een korte lening bij een online kredietverstrekker.

Je hebt nu geld nodig omdat je pas halverwege de maand bent en geen geld meer op de bank hebt staan, of je ijskast heeft het begeven en je hebt direct een nieuwe nodig? Diverse redenen zijn er te bedenken waarom jij direct geld nodig hebt. Doormiddel van een korte lening kan binnen 10 minuten de 500 euro die je nodig hebt op je rekening staan. Dit geld kan je dan direct gebruiken voor een nieuwe ijskast, of om simpelweg de binnengekomen rekeningen te betalen.

Door online bij een kredietaanbieder enkele handelingen uit te voeren kan die 500 euro snel op jouw rekening staan. Het enige wat jij hoeft te doen is een kopie van je identiteitsbewijs en bewijs van inkomsten te e-mailen naar een aanbieder van korte leningen. Daarna kan jij doormiddel van het versturen van een sms het benodigde geld direct op je rekening gestort krijgen. [ad#336×280-rechts]

Een tip om niet te veel rente te betalen over het geleende bedrag is door het vergelijken van diverse kredietaanbieders voordat je een korte lening afsluit. De rente kan namelijk per kredietverstrekker verschillen, waardoor je geld kunt besparen bij het aflossen van de korte lening. Meer geld lenen dan nodig is, is dan ook niet aan te raden. Je moet het geleende bedrag namelijk binnen maximaal 30 dagen terug betalen.

Het is aan te raden om maximaal bij één aanbieder een korte lening afsluit met een maximum bedrag van 750 euro. In theorie is het een mogelijkheid om meerdere korte leningen af te sluiten bij diverse aanbieders, dit is echter niet ten strengste af te raden omdat je dan ook alles in één keer moet terug betalen wat voor financiële problemen kan zorgen.

Snel een lening nodig? Gemakkelijk 500 euro lenen zonder BKR!

Heb je ook zo’n moeite om een lening van 500 euro te krijgen? Geen probleem, binnen 10 minuten het geld op je rekening! Er zijn genoeg creatieve manieren om 500 euro te lenen zonder BKR controle. Een korte lening zonder BKR is mogelijk als je de kredietverstrekker onderpand kan geven. Zo heeft hij de zekerheid dat jij het geleende geld terugbetaald.

Er zijn veel websites waar je je eigendommen als onderpand kan gebruiken om geld te lenen zonder dat ze een BKR controle uitvoeren. Feitelijk verkoop je iets aan die site en kun je het later terugkopen. Dit wordt het verpanden van spullen genoemd.

Wat kun je allemaal verpanden?

Je kunt bijna alles verpanden. Heb je sieraden die je al lang niet meer draagt? Of ander goud- en zilverwaar dat je niet gebruikt? De waarde van deze spullen wordt ter plekke bepaald. Goud levert veel op, maar misschien is het niet genoeg om die 500 euro te lenen.

Om grotere bedragen te lenen is het gebruikelijker om vervoersmiddelen zoals je motor, boot of auto te verpanden. Ook hier is er geen BKR controle nodig. Je krijgt dan in ruil voor je voertuig direct een bedrag van enkele duizenden euro’s. Deze lening kun je later aflossen en ondertussen staat je vervoersmiddel veilig gestald.

Heb je anders nog elektronische apparaten staan waar je wel even zonder kan in ruil voor een snelle lening? Denk hierbij aan en mobieltje, televisie, laptop of camera. Deze apparaten worden ook ter plekke op waarde geschat en brengen snel geld op.

[ad#336×280-rechts]

Hoe wordt de waarde bepaald?  Dit verschilt per pandhuis. Meestal wordt de waarde ter plekke bepaald en krijg je maximaal tussen de 50% en 70% van de huidige marktwaarde van de spullen.

Wanneer moet je je lening aflossen? De terugkoopoptie die je op je spullen hebt moet je vaak binnen een afgesproken termijn terugbetalen. Dit kan variëren van 1 tot 6 maanden. Doe je dat niet binnen de afgesproken periode, dan kan het pandhuis je spullen aan een ander verkopen.