Doorlopend krediet, altijd geld voor noodgevallen

Met een doorlopend krediet heeft u altijd geld in geval van nood. Wanneer de wasmachine het begeeft of voor reparatie van uw auto. Het krediet is beschikbaar wanneer u het nodig heeft.

Het doorlopend krediet is een van de handigste kredietvormen waar veel mensen gebruik van maken. Het doorlopend krediet werkt als volgt. U sluit een lening af van een bepaald bedrag, laten we voor het gemak zeggen 10.000 euro. Dit bedrag hoeft u niet meteen op te nemen en wanneer u gebruik wilt maken van dit geld hoeft u ook niet meteen het volledige bedrag op uw rekening te laten storten.
Wanneer bijvoorbeeld uw auto het begeeft en de reparatiekosten bedragen 2.000 euro dan kunt u dit bedrag direct op uw bankrekening laten storten vanuit het doorlopend krediet dat u heeft van 10.000 euro. U betaald dan alleen maandelijkse aflossingen en rente voor de 2.000 euro die u heeft opgenomen en niet voor de volledige 10.000 euro. De rest van het krediet blijft gewoon beschikbaar voor het geval er nog iets gebeurt.
Alles wat u aflost is ook weer gewoon opneembaar. Dus heeft u 1.000 euro afbetaald van de 2.000 die u heeft laten uitbetalen dan kunt u direct weer over dat geld beschikken mocht het nodig zijn.

Wilt u meer informatie of direct een doorlopend krediet afsluiten? Kijk dan eens hier:

Voor extra financiële ruimte heeft u geen bank nodig – Directa.nl