Doorlopend krediet maakt uw dromen waar

U wilt iets aanschaffen en over een paar jaar misschien weer vervangen? Een doorlopend krediet maakt het mogelijk, of het nou gaat om een auto, caravan, televisie of iets anders.

Een doorlopend krediet is een heel handig financieel product. U krijgt een bepaald krediet en kunt zelf kiezen hoeveel geld u daarvan opneemt. U betaald alleen rente over het geld dat u opneemt en wanneer u aflost dan worden uw aflossingen ook direct weer opneembaar, mocht u het weer nodig hebben.

Op deze manier kunt u bijvoorbeeld een auto aanschaffen die een paar jaar meegaat. Ondertussen lost u het opgenomen bedrag weer af en tegen de tijd dat u weer een nieuwe auto wilt aanschaffen staat uw krediet direct voor u klaar.

[ad#336×280-rechts]Op deze manier kunt u ook geld lenen voor een boot, geld lenen voor een caravan, geld lenen voor een keuken of wat u dan ook maar begeert.

Om een doorlopend krediet toegewezen te krijgen heeft u natuurlijk een goede kredietwaardigheid nodig. Heeft u een vaste dienstbetrekking en verder geen schulden dan is de kans groot dat uw aanvraag voor een doorlopend krediet snel wordt toegewezen. De hoogte van het krediet is natuurlijk afhankelijk van uw draagkracht. Maar een doorlopendkrediet van 15.000 euro of hoger is niet ongewoon voor een doorsnee gezin.

Voor extra financiële ruimte heeft u geen bank nodig – Directa.nl
Vraag nu een doorlopend krediet aan bij Directa, bekend van radio en TV