Dringend geld nodig? Geen zorgen! Gratis tips, 100% veilig en snel!

Heb jij dringend geld nodig? Moet je dringend een rekening betalen? Voor veel verschillende situaties heb je snel geld nodig. Bij kleine bedragen moet je denken aan het betalen van je telefoonrekening, de boodschappen of een reparatie aan je wasmachine of auto. Misschien heb je grotere bedragen nodig voor je huur of hypotheek, of heb je een privé situatie waarbij je iemand veel geld moet betalen. Al deze gevallen zijn jouw privé en daar hoeft niemand achter te komen. Er zijn verschillende oplossingen voor jouw situatie, afhankelijk van hoe snel jij het geld nodig hebt.
Ga niet op internet op marktplaats sites oproepen plaatsen: er zijn veel oplichters actief die misbruik willen maken van jouw situatie. Het is beter om op een veilige en legale manier aan geld te komen.
Zo is er een oplossing als jij vandaag het geld nodig hebt en dit is tot maximaal 750 euro. Er zijn andere oplossingen voor jou als je meer geld nodig hebt en het niet per se vandaag hoeft te ontvangen, maar wel binnen een week.

Heb je vandaag tot 750 euro nodig?
De oplossing als je vandaag dringend geld nodig hebt is om een spoed lening af te sluiten. Deze lening heeft een korte looptijd van enkele weken, speciaal geschikt als je binnen 10 minuten het geld op je rekening wilt hebben. Aanvragen is erg eenvoudig en kan volledig achter je computer worden gedaan.
Ga naar de website van aanbieders van deze spoed lening en vul het aanvraag formulier direct in. Je stuurt vervolgens nog een mail met meer informatie over je huidige inkomen en je hoort daarna direct of jij krediet kunt krijgen. Is je leenaanvraag door de aanbieder goedgekeurd dan wordt het bedrag per direct naar jouw bankrekening overmaakt.

Tot 750 euro nodig maar sta je bij het BKR geregistreerd?

Dan hebben wij goed nieuws voor je! Voor deze spoed lening wordt namelijk geen BKR toets gedaan. Sta je op de zwarte lijst van het BKR omdat je schulden hebt (of misschien had je deze de afgelopen 5 jaar) dan is er een grote kans dat je hier geen last van krijgt.

Heb je binnen een week meer dan 750 euro nodig?
Het kan zijn dat je meer geld nodig hebt. Misschien wel 1000, 2000, 5000 of zelfs 10000 of 25000 euro. In deze gevallen raden wij je aan om een persoonlijke lening of doorlopend krediet af te sluiten.
Een persoonlijke lening is een lening waarbij je een vast bedrag afspreekt met de kredietverstrekker.
Zorg wel ervoor dat je een persoonlijke lening ergens afsluit waar de rente laag is zodat je niet teveel betaalt per maand.

Uit onderzoek van Mistermoney.nl (13 oktober 2010) blijkt dat rondshoppen op internet naar de beste lening loont. Hier zie je de resultaten van het onderzoek naar de laagste rente tarieven voor een lening:

Directa.nl 7,2%
ABN Amro 7,9%
Regio Bank 8,8%
ING Bank 9,4%
Rabobank 9,5%

[ad#336×280-rechts]

Meer dan 750 euro nodig maar sta je bij het BKR geregistreerd?
Bij de bekende banken in Nederland kan het lastig zijn om aan geld te komen, vooral als je een BKR registratie hebt. Gelukkig zijn er nu ook buitenlandse kredietverstrekkers actief die mensen met een BKR niet gelijk uitsluiten als ze een leenaanvraag willen doen. De buitenlandse kredietverstrekker Directa (eigendom van de bekende Franse bank BNP Paribas) is zo’n kredietverstrekker. Heb je dus al een BKR registratie, dan bekijkt deze kredietverstrekker (op een Nederlandstalige website met Nederlandstalige helpdesk) in combinatie met het totaalplaatje naar je leenaanvraag. Het is dus niet onmogelijk dat je alsnog geld kunt lenen bij Directa terwijl je bij andere aanbieders wordt afgewezen. In tegenstelling tot veel andere websites kun je 100% gratis een offerte aanvragen bij deze aanbieder. Het kost dus niets en je kunt alsnog proberen om meer geld te regelen als je meer dan 750 euro nodig hebt.

Tip: heb je plannen voor een eigen bedrijf of als ZZP’er?
Voordat je de grote sprong waagt kun je beter in loondienst een persoonlijke lening of doorlopend krediet afsluiten. Als je eenmaal ondernemer bent dan wordt het knap lastig om zonder jaarcijfers aan geld te komen omdat banken de omzet en winst willen zien van je bedrijf van de afgelopen 3 jaar. Begin je dus net voor jezelf dan kun je deze cijfers gewoonweg niet laten zien omdat je net begonnen bent. Een persoonlijke lening of doorlopend krediet is dus een slimme lening voor ZZP’ers in spe.

Conclusie:
Als je dringend geld nodig hebt hoef je je geen zorgen te maken. Tot 750 euro kun je een spoed lening aanvragen die je binnen 10 minuten op je rekening hebt. Heb je grotere bedragen nodig? Sluit dan een persoonlijke lening of doorlopend krediet af. Als je van plan bent om voor jezelf te beginnen is het slim om in loondienst al een lening af te sluiten zodat je een buffer hebt voor de toekomst zonder dat de banken het je moeilijk gaan maken. Als je met een slechte BKR codering op de zwarte lijst van het BKR staat dan kun je alsnog een goede kans maken om aan geld te komen. Kies wel de juiste kredietverstrekker uit die gunstige rente tarieven berekent en waar je een leenaanvraag kunt doen ondanks BKR registratie.

Snel aan geld komen, wanneer je het nodig hebt

Het leven zit soms vol nare verrassingen. Heb je plotseling snel geld nodig? Dan zou je wensen dat je deze gouden tip had gevolgd.

Voor veel mensen gaat het leven nu eenmaal niet over rozen. Aan de buitenkant zien we vaak het masker dat mensen ophouden en het mooie leven dat zij leven, althans dat denken wij. Want veel mensen komen vandaag de dag geld te kort om alle rekeningen te betalen of om zelfs maar brood op tafel te zetten. Is dat bij u ook wel eens het geval? Waarschijnlijk moet u dan regelmatig iets doen wat wij allemaal wel eens doen, namelijk even snel een paar tientjes lenen van een bekende.
Daar is natuurlijk niets mis mee, maar ook die bekende kan het soms moeilijk hebben en kan die paar tientjes misschien niet altijd missen. In zo’n geval zou het handig zijn als u ergens kon aankloppen voor het lenen van een klein bedrag in de wetenschap dat u die lening altijd krijgt. Sterker nog, het enige wat u hoeft te doen op moment dat u geld nodig heeft is een SMS verzenden met het verzoek om geld en er wordt binnen 10 minuten een bedrag tot maximaal 750 euro op uw rekening gestort waar u direct bij kunt.

[ad#336×280-rechts]Als u van uzelf weet dat u af en toe wat geld moet lenen om de maand door te komen laat mij u dan nu de gouden tip geven. Schijf u in op de website van Cashbob. Uw inschrijving wordt direct gekeurd en daarna krijgt u een brief thuis met een speciale code. Op moment dat u dan een geldbedrag tot 750 euro wilt lenen SMS’t u de code naar het 06-nummer van Cashbob waarna het geld direct naar uw rekening wordt overgemaakt.
Omdat de betaling electronisch gebeurt staat het geld direct op uw rekening. SMS’t u bijvoorbeeld in de supermarkt in de rij naar de kassa dan is de kans groot dat op moment dat u aan de beurt bent u het geld direct kunt gebruiken. Zo snel werkt het geld lenen van Cashbob.
Het geleende bedrag kunt u dan weer in alle rust terugbetalen nadat uw salaris op uw rekening is gestort. De looptijd van de minilening bedraagt slechts 2 tot 4 weken en de lening is dus ook bedoeld als overbrugging tot uw volgende salaris.

Neem dus geen risico dat u zonder geld komt te zitten aan het einde van de maand omdat u van niemand anders wat lenen kan maar schrijf u in op Cashbob en uw leningaanvraag wordt discreet behandeld en op moment dat u het nodig heeft en een SMS verstuurd beschikt u direct over geld!

Direct 750 euro op je rekening binnen 10 minuten!
Bij Cash Bob kunt u 100 % online een minilening afsluiten, vul het aanvraag formulier in en geld staat binnen 10 minuten op uw rekening.

Lenen voor de feestdagen kan eenvoudig met een minilening

Lenen voor de feestdagen
Ze staan weer voor de deur. Dit maal geen verkopers, goede doelen of deurwaarders, maar de feestdagen! Sinterklaas en de Kerstman zorgen ervoor dat er weer flink geld uitgegeven mag worden. Hoe leuk deze maanden van lekkernijen en cadeaus ook zijn, soms komt het financieel niet helemaal prettig uit. Wat dacht u van een minilening? Lenen voor de feestdagen is zo gedaan!
Hoe?
Natuurlijk had u kunnen sparen, want u weet eigenlijk al een jaar van te voren dat de december maand weer een dure maand is. Maar zoals in bijna elk jaar zijn er die onverwachte uitgaven waardoor het aan het eind van het jaar echt allemaal op is. Er zijn tal van mogelijkheden om u door deze dure maanden te krijgen. Een van de mogelijkheden is het gebruikmaken van een minilening! Lenen voor de feestdagen was nooit zo eenvoudig. Wanneer u niet genoeg gespaard heeft zou de minilening een uitkomst kunnen zijn!
De minilening
De minilening is niets meer, en niets minder dan het lenen van een relatief laag geldbedrag. Het instap leenbedrag bedraagt 100 euro en het maximale dat u kunt lenen voor de feestdagen is 750 euro. Het grote verschil tussen een minilening en een ‘gewone’ lening is de looptijd. De looptijd van een minilening is nooit langer dan een maand. Zo kunt u tot maximaal 750 euro lenen voor de feestdagen, en die lening heeft u de volgende maand weer afbetaald! Wel moet u er op letten dat een minilening in vergelijking tot een lening met een langere looptijd vaak duurder is.[ad#336×280-rechts]
Eenvoudig en snel
Trek de warme winterjas maar vast aan, want die 750 euro heeft u zo op uw rekening staan. Wilt u lenen voor de feestdagen? Dan hoeft u slechts een paar stappen te ondernemen. Ga naar de website van een van de verschillende aanbieders, vul het applicatieformulier in en wacht op de goed keuring. Vaak heeft u na het uitvoeren van deze stappen al binnen 10 minuten geld op uw rekening staan. Dus zoals u heeft kunnen lezen: lenen voor de feestdagen kan eenvoudig met een minilening!

Klik hier voor een aanbieder van een minilening!
En anders hier!