Een zakelijk krediet zonder jaarcijfers is snel geregeld

Je begint net met je bedrijf en komt voor onverwachte kosten te staan die geen probleem zijn als je net even iets meer geld zou hebben. Gelukkig is een zakelijk krediet tot 5000 euro zo geregeld.

De meeste eenmanszaken en kleine bedrijven hebben ups en downs als het om geld gaat. De markt is wispelturig, een onverwachte belastingaanslag, vervangen van defecte apparatuur enzovoorts. Ook deze kleine bedrijven zijn dan snel gebaat bij een makkelijk verkrijgbaar krediet dat ze als overbrugging kunnen gebruiken om onverwachte kosten op te kunnen vangen.

De meeste banken bieden hun kleine zakelijke klanten daarom een standaard krediet aan tot 5000 euro waarvoor ze geen jaarcijfers hoeven te overleggen, maar direct gebruik van kunnen maken na aanvraag. In de meeste gevallen betekent dit dat deze klanten tot 5000 euro mogen rood staan op hun zakelijke rekening. In andere gevallen word er direct tot 5000 euro gestort op de zakelijke rekening.

Gaat het dus even financieel wat minder of gebeuren er onverwachte zaken die direct een financiële injectie nodig hebben, informeer dan direct bij uw bank voor een zakelijk krediet.