Geld lenen voor een weekendje weg, binnen 10 minuten op je rekening

Op sommige momenten is het heerlijk als je even de alledaagse sleur kunt verlaten door een heerlijk weekendje weg te gaan. Je kunt in Nederland prima een leuk hotel boeken, maar je kunt over de grens gaan en in België iets boeken. Een weekendje Gent, Antwerpen, Brugge zijn populaire bestemmingen. Iets dichter bij huis in Nederland is Amsterdam populair, maar ook een weekendje Maastricht wordt vaak geboekt.

Een leuk weekendje weg kost rond de 100 a 120 euro als je het boekt op internet. Voor dat bedrag heb je een kamer gereserveerd in een hotel of appartement. Je wilt vaak ook iets leuks doen als je dan weg bent. Overdags even een stad in en gezellig lunchen en eventueel dineren. Tel je de benzine kosten erbij op, dan kost een weekendje weg je zo’n 200 euro.

Heb je zelf dat geld even niet bij de hand, dan is er geen man overboord. Je kunt tegenwoordig eenvoudig kleine bedragen lenen rond de 100 a 200 euro door middel van een voorschot op je salaris.
Deze eenvoudige lening sluit je af via internet zonder gedoe. Een voorschotje aanvragen gaat snel: wat dacht je van binnen 10 minuten geld op je rekening? Wat ook handig is, is dat je het voorschotje kunt aanvragen op zaterdag. Je kunt dus ’s ochtends een voorschotje aanvragen en daarna lekker een nachtje (of 2) weg met je partner. Kortom, geld lenen voor een weekendje weg is simpel geregeld.