Lenen zonder BKR: 350 euro lenen zonder BKR – vandaag nog gestort!

Heb je direct 350 euro maar last van je BKR? Dit is de oplossing voor jouw problemen!
Er zijn van die vervelende momenten dat je even snel geld nodig hebt om een rekening te betalen. Je hebt bijvoorbeeld last van een deurwaarder. Het kan zijn dat je bijna afgesloten wordt van elektriciteit of tv. Op dat moment heb je heel dringend geld nodig.

Als je even snel 350 euro nodig hebt kun je last krijgen van je BKR registratie. Veel mensen hebben al lopende leningen of hebben in het verleden een keer hun telefoonrekening niet op tijd betaald. Dan wordt je snel afgestraft door een negatieve BKR codering. En dat is heel vervelend als je snel geld nodig hebt!

Vroeger was je compleet afhankelijk van je vrienden, familie of de banken om aan geld te komen op dringende momenten. Nu heb je een alternatief waar je geld kan lenen zonder BKR toetsing en zonder dat je vrienden of familie daar achter hoeven komen.
[ad#336×280-rechts]
Waar kan ik 350 euro lenen zonder dat ze bij BKR mijn schulden opvragen?
Er zijn tegenwoordig kredietverstrekkers op internet te vinden die een minilening aanbieden. Dit is een speciale, kortlopende lening waar je snel, safe en betrouwbaar 350 euro kunt lenen.
Sommige kredietverstrekkers doen namelijk geen BKR toetsing bij een minilening. Het geld staat binnen 10 minuten op je rekening.

De leningaanvraag doen is simpel. Je surft naar de site van een kredietverstrekker, je sms’t je telefoonnummer en nadat je wat persoonlijke gegevens hebt gemaild je hoort gelijk of je het geld kunt krijgen.
Als je aanvraag wordt goedgekeurd, dan wordt het geld gelijk overgemaakt en kun je snel je problemen oplossen.

Waar moet ik zo’n minilening afsluiten?
Op internet adverteren verschillende financiële aanbieders die een minilening aanbieden zonder BKR controle. Wat je vooral moet doen is bij verschillende aanbieders een leningaanvraag op hun site doen omdat je gelijk hoort of je het geld kunt krijgen. Als het niet lukt bij de een, dan probeer je het bij de ander. Er zijn verhalen bekend van mensen die bij de ene aanbieder zijn afgekeurd maar bij een andere wel zijn goedgekeurd.

 Lenen of sparen, het grote verschil

Het word vaak gezegd dat je beter kan sparen voor iets dat je hebben wilt dan er voor te lenen. Maar is dat wel zo? Een paar dingen om over na te denken wanneer je iets wilt aanschaffen.

Ieder moet voor zichzelf overwegen hoe hij of zij staat tegenover lenen. Sommigen vinden het uit den boze om een lening aan te vragen, terwijl anderen gelijk weer een nieuwe lening nemen na net de laatste te hebben afgelost.

Feit is wel dat het lenen van geld voor de aanschaf van huizen, auto’s en consumenten goederen belangrijk is voor elke gezonde economie. En dat zakelijke leningen de ruggegraat vormen voor veel bedrijven die anders geen zaken zouden kunnen doen. Ook deze zakelijke kredieten zijn van groot belang voor de economie. Met de krediet crisis in volle gang haasten overheden over de hele wereld om deze kredieten te kunnen garanderen zodat de bedrijven zaken kunnen blijven doen, particulieren kunnen blijven kopen en dat allemaal om de economie draaidende te houden.

Dus hoe zit dat nou, moet je zonder je zorgen te maken geld lenen voor iets dat je hebben wilt of moet je er eerst degelijk voor sparen?

Het grootste verschil tussen sparen en lenen is natuurlijk het moment waarop je iets aanschaft. En het moment waarop je iets wilt aanschaffen kan sterk bepaald worden door onverwachte gebeurtenissen.
[ad#336×280-rechts]Wanneer je vandaag besluit te sparen voor een wasmachine van 700 euro, en je zet elke maand 100 euro opzij dan koop je die wasmachine dus pas over 7 maanden. Dat is fantastisch als je met vooruitziende blik weet dat je hem pas over 7 maanden nodig hebt. Maar wanneer je oude wasmachine  het vandaag begeeft is het geen optie om eerst 7 maanden te sparen.
Een andere goede reden om liever te lenen dan te sparen is omdat je weet dat de aflossingen lager zijn dan wat je elke maand met sparen opzij moet zetten om nog een beetje bijtijds te kunnen beschikken over wat je aanschaffen wilt.
Die wasmachine van 700 euro kun je gerust in 2 jaar afbetalen voor een paar tientjes per maand. Maar moet je sparen om je wasmachine met haast te kunnen aanschaffen dan moet je voor enkele maanden grote bedragen opzij zetten die je misschien helemaal niet missen kan. Laat staan dat je voor enkele maanden geen was draait of bij een ander je was moet doen.

Veel mensen komt het dus beter uit een lening aan te vragen en direct over de aankoop te beschikken dan elke maand geld opzij te moeten zetten, het gespaarde geld tussentijds uit te geven als je niet uitkijkt en pas na de spaartermijn over de aankoop te kunnen beschikken.

Er is niets mis met sparen, maar er is dus ook niets mis met lenen. In mijn optiek is lenen gewoon een omgekeerde vorm van sparen, omdat je direct kunt beschikken over het artikel dat je kopen wilt in plaats van dat je er op moet wachten en omdat de aflossingen lager zijn dan wat je opzij moet zetten als je gaat sparen. En ja je betaald iets meer dan wanneer je spaart, maar daar heb je geen last van omdat je met een lage aflossing per maand het meerbedrag over een groter verloop van tijd kunt betalen.

Hoe je als student binnen 10 minuten geld op je rekening regelt: 4 tips om snel aan geld te komen

Het nieuwe studiejaar is begonnen. Ondanks je ambities om dit jaar een succes te maken heb je soms even een saldo dipje. De readers waren weer duur, je telefoonrekening was weer te hoog en het avondje stappen met je vrienden was ff iets duurder dan gepland. Lastig als de koelkast leeg is en je dringend boodschappen wilt doen, of als je vanavond weer wilt stappen omdat je naar dat ene feest wil gaan dat je ECHT niet wilt missen. Kortom, welke opties heb je voor dit soort levensbedreigende situaties als student?

1) Bedelen bij je familie
Een veilige optie. Je ouders hebben ervoor gekozen (tenzij je ongepland was) om je ter wereld te brengen. Als gevolg hebben zij voor het einde van hun leven de verplichting om hun parasiterende kind te ondersteunen in onzekere tijden. Alleen moet je wel je schuldgevoel kunnen uitschakelen (wanneer was je ook alweer voor het laatst bij je ouders geweest?).
Deze optie gaat overigens niet op voor mensen die geadopteerd zijn of die ouders hebben die voor hun dagelijkse schijf van 5 afhankelijk zijn van de voedselbank.

2) Bedelen bij je vrienden en (ex) vriend(in)
Sure, je kunt ff je maten/girlfriends/exen bellen en vragen of je weer wat geld kan lenen. Alleen heb je al geld van ze geleend en je wilt niet dat ze je spontaan deleten uit Facebook of Hyves. Of dat ze toevallig nooit meer opnemen als je belt.
Deze optie moet je overwegen als je het niet erg vindt om in je eentje kerst thuis te vieren met een big whopper menu.

3) Bijklussen via het uitzendbureau

Even een middagje mensen woekerpolissen aansmeren via de telefoon tijdens etenstijd of – voor de intellectuelen onder ons – een paar uur wc’s schoonmaken van de lokale camping in Drenthe is ook een manier om aan de broodnodige knaken te komen. Probleem is echter dat je het geld NU nodig hebt en dat je geen tijd hebt om pas aan het einde van week met je collectebus naar het uitzendbureau te gaan.

Als je deze 3 opties leest en denkt: dit wordt ‘em niet, er is een oplossing: de minilening! Wat is een minilening? Dit is een kleine lening met een korte looptijd. Je kunt ff snel geld tot 750 euro lenen. Hoe regel je dit?
Heel eenvoudig, zelfs PABO studenten kunnen het. Je gaat naar de site van een minilening aanbieder.
Je vult het formulier in, faxt/mailde je loonstrookje en in de meeste gevallen heb je binnen 10 minuten geld op je rekening.

Zo kun je vanavond alsnog gaan stappen, een wereldreis maken, een plasma tv kopen of alles weggeven aan het goede doel. Of ff langs de Appie Heijn gaan om niet te verhongeren. Kan allemaal.