Saldodipje? Neem snel een voorschot op je salaris!

De maand loopt ten einde, net als het saldo op je rekening. Toch moet je nog eventjes tot je weer loon krijgt, maar eigenlijk kun je daar niet meer op wachten. Je hebt nu geld nodig en het liefste zo snel mogelijk. Je kunt je saldodip op een aantal manieren oplossen. Hieronder volgen een aantal voorbeelden om een voorschot op je salaris te nemen:

Er zijn dus verschillende manieren om snel aan extra euro’s te komen, maar deze zijn niet allemaal even snel en makkelijk. Neem nou het zogenaamde verpanden. Het is een veilige en legale manier om aan geld te komen, maar het duurt vaak lang en je moet er je huis voor uit.

Het idee is dat je je eigendommen gaat verpanden aan een kredietverstrekker. In ruil voor bijvoorbeeld je wasmachine of televisie geeft hij jou geld. Je kunt natuurlijk ook sieraden of goud tijdelijk aan het pandhuis aanbieden, maar vaak krijg je maar 50 tot 70% van de echte waarde van het product op je rekening gestort.

[ad#336×280-rechts]

Een andere legale en veel makkelijkere oplossing is saldodipje.nl. Saldodipje is een online aanbieder van minileningen. Op hun website kun je bedragen lenen van 50 tot 500 euro. Deze bedragen staan dan binnen 10 minuten op je rekening. Een hele makkelijke en snelle manier van lenen zonder dat je hiervoor de deur uit moet.

Saldodipje biedt dus minileningen of flitskredieten aan die direct op je rekening komen te staan. Het enige dat jij hoeft te doen is iemand vinden doe garant voor jou staat. Heb je bijvoorbeeld een familielid of goede vriend die voor jou garant wil staan dan kun je hem, in overleg natuurlijk, opgeven. Wil je liever niet dat iemand weet dat je leent, dan kun je ook kiezen voor Global Guarantee. Dit is een bedrijf dat wel garant voor jou wil staan voor een kleine vergoeding.

De rente die je moet betalen aan saldodipje is maar liefst 0%. Je lening is dus in principe gratis. Iets dat je niet vaak tegenkomt in de leningwereld. Let wel op dat je je lening tijdig, binnen de afgesproken termijn aflost, zo voorkom je hogere kosten.

Lening afsluiten? Klik hier!

Afgewezen bij Betaaldag? Leen gewoon ergens anders en los je problemen zo op

Afgewezen bij Betaaldag? Geen probleem! Er zijn meerdere aanbieders van minileningen die jou zo kunnen helpen als je dringend geld nodig hebt. Snel geld binnen 10 minuten doe je zo! Binnen 10 minuten geld op je rekening.

Sinds kort zijn er steeds meer mensen die een voorschot op hun salaris aanvragen bij Betaaldag.nl. Deze nieuwe aanbieder van minileningen is actief bezig haar dienstverlening te promoten.

Echter blijkt dat niet iedereen een lening kan krijgen bij Betaaldag. Het kan dus voorkomen dat iemand een aanvraag doet, maar dat deze achteraf wordt afgekeurd door Betaaldag.

Dit hoeft echter niet het einde te betekenen van je zoektocht naar extra euro’s: er zijn namelijk meerdere aanbieders actief die jou kunnen helpen als je dringend geld nodig hebt.

Hier volgt een beschrijving van 2 andere aanbieders die al enige tijd op de markt van flitsleningen actief zijn.
Een bekende aanbieder is Saldodipje. Saldodipje is onderdeel van het Europese bedrijf Ferratum dat gespecialiseerd is in kredieten. Bij Saldodipje kun je sinds korte renteloos geld lenen. Dus je betaalt 0 euro aan rente als je de lening binnen een maand aflost. Wat je moet doen is je inschrijven zodat je kans maakt op een minilening. Saldodipje doet geen BKR controle.

Een andere bekende aanbieder is Cashbob. Deze aanbieder biedt minileningen aan vanaf 100 euro tot 750 euro. Cashbob is een handelsnaam van het bedrijf BA Finance BV in Rotterdam. Een minilening aanvragen is simpel en snel via het aanvraagformulier op hun website. Ook Cashbob doet geen BKR check. Bij Cashbob betaal je ook geen rente, slechts een euro voor de administratiekosten.

Kortom: als je wordt afgewezen bij Betaaldag.nl is het niet het einde van de wereld. Je kunt alsnog proberen een minilening aan te vragen bij een tweetal andere aanbieders . Bij beide aanbieders kun je vandaag nog geld aanvragen en dit vandaag nog op je rekening krijgen onder het motto van ‘binnen 10 minuten geld op je rekening’.