Snel aan geld komen: binnen 10 minuten geld op je rekening met een minilening

Steeds meer mensen hebben nu een oplossing gevonden als ze een saldo dipje hebben en snel aan geld willen komen. Deze mensen gebruiken een minilening. Het blijkt dat niet iedereen bekend is met de voordelen van dit soort lening ten opzichte van andere manieren om snel aan geld te komen.

Het eerste voordeel is dat je een minilening ook in het weekend kunt aanvragen. Heb je zaterdagochtend met spoed 1000 euro nodig, dan kun je een minilening aanvragen.

Het tweede voordeel is dat je binnen 10 minuten geld op je rekening hebt. De snelheid van een minilening is ideaal voor mensen die kleine bedragen nodig hebben tot 750 euro, denk bijvoorbeeld aan boodschappen, een telefoonrekening, je huur of de reparatie van je wasmachine. Je bent helemaal vrij om het geld te besteden: je kunt ook ervoor kiezen om het geld te gebruiken om een nieuwe tv of iPhone te kopen.  Surf naar de website van een minilening aanbieder, vul het aanvraagformulier in en binnen 10 minuten heb je geld op je rekening.

Het derde voordeel is dat er geen rente gehanteerd wordt, maar een vast bedrag handelingskosten. zodat je weet waar je aan toe bent. Als je bij de grote banken een lening afsluit dan is er vaak sprake van variabele rente. De rente kan dus toenemen bij normale leningen. Dat geeft onzekerheid. Bij minileningen heb je deze onzekerheid niet. Ook worden er geen administratiekosten berekend. Bij banken betaal je vaak ook een vast bedrag naast je lening en je maandelijkse rente wat men ‘administratiekosten’ noemt. Bij een minilening scheelt dit de lener enkele euro’s omdat er geen administratiekosten worden berekend.

Ten derde vindt er geen BKR toetsing plaats. Veel Nederlanders hebben een BKR registratie. Als je herhaaldelijk niet je rekeningen hebt betaald in het verleden krijg je een zogenoemde BKR codering. Bedrijven die aangesloten zijn bij het BKR melden achterstanden in de betaling bij het BKR. Een BKR codering is geen probleem voor het aanvragen van een minilening. Wist u dat een aantal van deze partijen helemaal geen toetsing doen bij het BKR voor een krediet aanvraag?

Tot slot is een voordeel van de minilening dat u zo vaak als u wilt nogmaals een minilening kunt aanvragen. Het is prettig om iets achter de hand te hebben mocht je even in de financiele problemen zitten en je snel aan geld wilt komen.

Kortom, snel aan geld komen is tegenwoordig mogelijk dankzij de minilening.

Direct € 750 lenen, binnen 10 minuten op uw rekening

50 euro lenen in 10 minuten op je rekening: geen enkel probleem!

Heb je binnen 10 minuten 50 euro nodig? Geen enkel probleem! Dit is een oplossing voor jouw problemen!
Er zijn momenten dat je NU 50 euro nodig hebt. Je moet echt die 5 tientjes binnen 10 minuten ergens lenen anders kom je in de problemen. Hoe kom je dan aan 50 euro?

De oplossing: gebruik een minilening. Dit is een lening die je direct kunt afsluiten, binnen 10 minuten staat het geld op je rekening. Die 50 euro staat direct op je rekening. Gelijk je rekening betalen of eventueel pinnen.

Waar moet je een minilening afsluiten?
Op internet vind je advertenties van verschillende partijen die een minilening aanbieden.
Tip: als je een negatieve BKR hebt, vraag dan alsnog een minilening aan bij verschillende partijen. Sommige kredietverstrekkers toetsen niet bij het BKR. Mocht je dus door omstandigheden last hebben van je BKR registratie, dan heb je hier nog kansen.

Klik hier om een lening af te sluiten