Voordelig doorlopend krediet

Niets is maakt zaken zo gemakkelijk als veel geld op je bankrekening. Helaas is dit voor de meesten over ons eerder een droom dan de werkelijkheid. Er zijn wel tal van mogelijkheden om dichter bij dit ideaal te komen. Een van de mogelijkheden is een voordelig doorlopend krediet.

Interessant voor u? Zeker weten! Bij een voordelig doorlopend krediet bepaald u zelf de hoogte van uw krediet; het zogeheten kredietlimiet. Naast dat het rijmt, heeft het ook een heleboel andere voordelen. U kunt bij een doorlopend krediet namelijk zelf bepalen wanneer en hoeveel u opneemt van het krediet. Het is dus niet nodig om het gehele bedrag in een keer op te nemen en u betaalt alleen rente over het tot dan toe opgenomen bedrag. Wanneer u zelf weer over meer financiën beschikt, kunt u ook direct een deel van uw krediet aflossen. Na aflossing betaalt u dan ook minder rente, en wordt het afgeloste bedrag ook weer beschikbaar als uw financiële middelen krimpen. Dit zijn de eigenschappen van een voordelig doorlopend krediet![ad#336×280-rechts]

Ooit een catamaran willen hebben maar nog niet de financiële mogelijkheden om de stap daadwerkelijk te kunnen maken? Met een doorlopend krediet wordt uw financiële slagkracht een stuk sterker. Een catamaran, een sportwagen of zelfs een aanbouw bij uw huis komt op deze manier ineens een stuk makkelijker van de grond. Ook is het interessant om een voor een doorlopend krediet te kiezen wanneer u met enige regelmaat net geld te kort komt om het eind van de maand te halen. Een voordelig doorlopend krediet kan worden ingezet om de financiële eindjes aan elkaar te knopen.

Misschien overbodig om te melden en voor u vanzelfsprekend, maar om in aanmerking te komen voor een doorlopende krediet dient u wel een degelijke kredietwaardigheid te hebben. Wanneer u in vaste dienst bent en geen negatieve BKR notering heeft, dan wordt de aanvraag voor een dergelijke krediet negen van de tien keer goed gekeurd. Hoe hoog het kredietlimiet uiteindelijk zal zijn hangt af van uw inkomen.

Kijk voor informatie over de mogelijkheden van een voordelig doorlopend krediet eens op de website van verschillende aanbieders.