1000 euro lenen zonder BKR? Vandaag nog geld is eenvoudig geregeld!

Als je 1000 euro nodig hebt maar je hebt een negatieve BKR codering dan zijn er mogelijkheden om alsnog aan die 1000 euro te komen. Er zijn partijen die je 1000 euro lenen zonder BKR controle. Juridisch gezien wordt het geld niet uitgeleend maar verkoop je je eigendom aan een bedrijf en heb je een terugkoopmogelijkheid mits je op tijd alles terugbetaalt. Je bent dus niet verplicht om het geld terug te betalen.

In dit artikel bespreken we de optie van verpanden (ook wel belenen genoemd) van je spullen.

Hoe werkt het?

Heel simpel. Er zijn diverse partijen te vinden op internet die in ruil voor bepaalde materiele zaken je geld geven zonder dat ze BKR toetsing doen. Juridisch gezien is het verpanden van je spullen dat je een ‘terugkoopmogelijkheid’ afspreekt met het pandhuis.
Dat heet het verpanden van je spullen. Je levert een eigendom van jezelf in en je kunt vaak gelijk het geld krijgen, zonder dat je BKR gecontroleerd wordt. Het bedrijf wat jouw spullen verpand heeft de zekerheid dat als jij niet in staat bent om je lening terug te betalen, zij in elk geval jouw eigendom nog hebben. Dit kunnen ze dan verkopen.

Aan wat voor spullen moet je dan denken?

Auto, motor of boot verpanden

Er zijn verschillende bedrijven waar je je auto, motor of boot kunt verpanden. Je brengt je voertuig naar het bedrijf, zij schatten de waarde in en vervolgens laat je het voertuig achter en krijg je direct geld mee.
[ad#336×280-rechts]
Sieraden van zilver, goud en diamant verpanden

Bij verschillende pandhuizen kun je terecht met je gouden, zilveren of diamanten sieraden of munten. Wat betreft goud wordt vaak ter plaatse het goudgehalte en ook de waarde ervan vastgesteld.

Laptop, GSM, LCD/plasma scherm, digitale (video) camera, horloges verpanden

Er zijn ook pandhuizen waar je telefoon, je pc, tv, camera of dure merkhorloges (denk aan een Rolex of Breitling) kunt inleveren. Binnen 5 minuten krijg je vaak geld mee.

Hoe snel moet je het geld terugbetalen?

Dat hangt af van het bedrijf en het type product. Bij sommige partijen staat een halfjaar tot een jaar. Er zijn ook pandenhuizen die een looptijd van 1 a 2 maanden hanteren.

Hoeveel geld krijg je?

Ook dit verschilt per aanbieder. Sommige commerciele pandenhuizen die auto’s verpanden geven maximaal 75% mee van de huidige marktwaarde. Dit kan dus enkele duizenden euro’s opleveren.

Conclusie:

Zonder BKR kun je alsnog snel aan geld komen. Dit gaat via het verpanden/belenen van je spullen. Overigens zijn sommige pandhuizen ook op zaterdag open. Als je geld in het weekend nodig hebt is dat dus ook een optie. Het is verstandig om goed te kijken welke partijen op internet hun diensten aanbieden waar je het beste je spullen kunt verpanden zodat je de beste keus maakt.

1000 euro lenen? Veilig, betrouwbaar en deze week geregeld!

Voor bedragen tot 750 kun je tegenwoordig een minilening afsluiten. Dat is een lening waar je binnen 10 minuten je geld op je rekening hebt. Voor bedragen boven de 1000 euro zijn er andere leningen waar je op een veilige en betrouwbare wijze aan kunt komen.

Doorlopend krediet

Doorlopend krediet geeft u optimale flexibiliteit in uw financiën. Of u het geld leent voor nieuwe meubels, een verbouwing, of voor wat extra financiële armslag bepaalt u helemaal zelf. Zit het financieel een maandje tegen? Dan kunt u met één telefoontje geld op uw bankrekening laten overschrijven. Tot aan de afgesproken krediet limiet kunt u onbeperkt geld opnemen of aflossen en uiteraard betaalt u alleen een lage rente over dat deel dat u daadwerkelijk opgenomen heeft.

Voordelen:
• Variabele looptijd
• Afgeloste bedragen kunt u weer opnemen
• Eenvoudig online aanvragen bij sommige aanbieders
• Boetevrij aflossen in veel gevallen

Hoe snel heeft u uw geld? Bij de meeste aanbieders binnen een week.
[ad#336×280-rechts]
Persoonlijke Lening

Met een Persoonlijke Lening weet u precies waar u aan toe bent. U leent geld met een vast maandbedrag, een vaste lage rente en een vaste looptijd. Of u nu geld wilt lenen voor een nieuwe auto, caravan of voor uw bruiloft? U weet vooraf altijd waar u aan toe bent. U kunt zelf de persoonlijke lening samenstellen die bij u past.

Voordelen:
• Vast maandbedrag vaak mogelijk
• Vrij bestedingsdoel
• Boetevrij aflossen vaak mogelijk
• U kunt meestal kiezen uit vijf verschillende looptijden (24, 36, 48, 60 of 72 mnd)
• Eenvoudig online aanvragen bij sommige aanbieders

Waar kunt u terecht?

Het internet is een jungle met tientallen aanbieders. Ook de traditionele banken bieden vaak deze leningen aan. Het is daarom nuttig om te kijken welke partij er goed uit de verschillende vergelijkingen komt. Een partij die goed uit vergelijkingen komt is Directa. Dit is een aanbieder met als aandeelhouders BNP Paribas: als wereldwijd bekende bank actief in meer dan 85 landen Galeries Lafayette Group: eigenaar van o.a. het bekende winkelcentrum Galeries Lafayette in Parijs. Uit een eerdere vergelijking van Mistermoney.nl had Directa destijds het laagste rente percentage (5,6%) in vergelijking met ABN Amro (6,9%), ING (8,5%) en Rabobank (9,3%). Klanten van Directa vinden het prettig dat je de lening gratis op internet kunt afsluiten: je hoeft dus niet langs een kantoor te gaan of te bellen. Meer informatie: Zie hier.