Met spoed 500 euro lenen voor je wasmachine: vandaag op je rekening, ook als je al schulden hebt

Dat is balen. Kom je thuis van je werk is je wasmachine kapot. Je hebt een oude wasmachine. Er zit geen garantie meer op en je kunt dus niet zomaar een reparateur laten komen. Wat moet je dan doen? Naar een wasserette gaan schiet niet op, vooral als je kinderen hebt. Het handigste is om even snel geld te lenen zodat je een nieuwe wasmachine kunt kopen.

Een 2e hands wasmachine kun je kopen, maar een nieuwe is beter omdat je niet het risico wil lopen dat je weer een kapotte wasmachine hebt. Daarom wil je het liefst een nieuwe wasmachine kopen. Je hebt er vast wel eentje gezien bij de Mediamarkt of de BCC.

[ad#336×280-rechts]

Hoe kun je met spoed 500 euro lenen?
Veel consumenten die in een vergelijkbare situatie zijn maken gebruik van een minilening. Deze spoed lening is speciaal geschikt voor spoedgevallen dat je kleine bedragen tot 750 euro nodig hebt.
Je kunt deze lening afsluiten bij verschillende aanbieders. Tip: bekijk het aanbod van de verschillende lening aanbieders op internet en doe een goede vergelijking voor de tarieven.

Een bijkomend voordeel van de minilening is dat er vaak geen toetsing wordt gedaan op je BKR. Geen BKR controle dus bij je leenaanvraag. Veel Nederlanders hebben door betalingsachterstanden schulden opgelopen. Denk aan een gemiste aflossing voor een lening, langdurig roodstaan of dat je iets gekocht hebt op krediet en het niet op tijd kon betalen. Gelukkig vindt er dus vaak geen BKR controle plaats bij deze minilening, een zorg minder dus.
Hierdoor maak je een grote kans die 500 euro moet spoed kunnen te lenen zodat je een nieuwe wasmachine in huis hebt.

Het aanvragen is heel simpel en vereist een pc en een mobieltje. Bezoek de website van een minilening aanbieder en vul het aanvraagformulier op de site in. Mail of fax extra gegevens over je huidige inkomen, stuur een bevestigingssms en je hoort gelijk of je het geld kunt krijgen op je rekening. Goedgekeurde aanvragen worden binnen 10 minuten naar je overgemaakt is vaak het geval. Binnen 10 minuten geld op je rekening voor je nieuwe wasmachine is dus zeker mogelijk.

Kortom:
Balen dat je wasmachine kapot is, maar gelukkig zijn er oplossingen. Vraag een minilening aan voor 500 euro en je kunt snel een nieuwe wasmachine kopen bij je favoriete electronica zaak. Geen BKR controle, dus je huidige schulden hebben geen invloed op je leenaanvraag. Ook voor studenten met schulden geschikt.

Direct € 750 lenen, binnen 10 minuten op uw rekening