6000 euro lenen met BKR en echte snelle oplossingen zonder onzin

Zoek je 6000 euro met BKR?

Er zijn verschillende redenen waarom je 6000 euro zoekt. Grof gezegd dat er 2 soorten mensen die dit zoeken. De eerste groep zoekt het omdat men wil genieten van het leven. Daar gaan we in dit artikel op in. Dit kan op verschillende manieren.

Een wereldreis boeken bijvoorbeeld. Verre reizen naar Indonesië, Amerika, Cuba, of misschien wel Australië. Of misschien wil je klussen aan je huis. Een extra dakkapel bijvoorbeeld of een nieuwe keuken. 6000 euro is ook leuk te gebruiken als je een nieuwe TV & geluidsinstallatie wil. Plasma schermen zijn tegenwoordig niet duur, maar als je echt kwaliteit wil dan kun je met 6000 euro een heel eind komen.

Naast deze type uitgaven is een vaak gebruikte reden om 6000 euro te lenen omdat je een nieuwe auto wil. Een nieuwe KIA Picanto kost rond de 8000 euro. Heb je dus zelf al 2000 euro gespaard, dan kun met een lening van 6000 euro een compleet nieuwe auto kopen. De meeste mensen kopen voor 6000 euro liever een tweedehandse. Een kort bezoek op Autotrader levert interessante inzichten op. Voor dit bedrag kun je een BMW 1 of 3 serie kopen uit begin 2000. Vaak staan er al wel behoorlijk wat kilometers op, meer dan een ton of 1.5. Je kunt ook een Peugot kopen uit 2006 voor 6000 euro.  Deze hebben meestal een stuk minder kilometers verslonden, rond de 60 a 70000. Hou je liever van een wat ruimere auto, dan kun je een Mercedes overwegen.  Een lekkere ruime bak zoals de C-klasse uit 2000 kun je voor rond de 6 duizend kopen. Het aantal kilometers zal wel aan de hoge kant zijn (tussen de anderhalf en 2 ton minimaal). Vaak zijn het taxi auto’s geweest.

Hoe je het wendt of keert, je kunt voor 6000 euro genoeg leuke dingen kopen/doen. Soms beschik je niet over dit bedrag. Als je een BKR registratie hebt dan is het lastig om via een bank een lening te komen.  Er zijn andere manieren om aan geld te komen met BKR registraties. Per manier kun je een paar honderd euro verzamelen. Tel je alles bij elkaar op, dan is die 6000 euro niet zo ver weg meer! Hierbij de manieren om 6000 euro lenen met BKR voor elkaar te krijgen.

 

1)      Ruil spullen in voor geld

[ad#336×280-rechts]

Kijk eens goed om je heen. Je hebt meer geld dan je denkt. Er zijn pandhuizen in Nederland die graag zaken met je willen doen. Het principe werkt eenvoudig. Je neemt iets mee van waarde. Denk aan sieraden, horloges, maar ook auto’s, computers of telefoons. Bij het pandhuis wordt de waarde bepaald. Je krijgt direct geld in ruil voor je bezit.

 

2)      Vraag een voorschot aan op geld wat je krijgt in de toekomst

Bij speciale kredietverstrekkers op internet kun je een voorschot krijgen op geld wat je nog krijgt. Toekomstige salarisuitbetalingen, maar ook teruggaaf van het elektriciteitsbedrijf of misschien wel de fiscus kun je nu al aanvragen. Voor zover bekend wordt in een aantal gevallen geen BKR toetsing gedaan als je een voorschot aanvraagt.

3)      Vraag een minikrediet aan

Op internet kun je bij aanbieders van minikredieten tot rond de 750 euro lenen. Bij diverse aanbieders doet men geen BKR controle.  Een voordeel van deze leningen is dat het geld vrij snel wordt overgemaakt (men claimt dezelfde dag nog).  Heb je meer nodig dan 750 euro, dan kun je kijken of vrienden of familie voor jou een minikrediet willen afsluiten. Sinds kort kun je zonder rentekosten een minikrediet afsluiten. Dit wordt door sommigen als gratis geld lenen genoemd. Inschrijven is overigens ook geheel gratis.

4)      Ga zelf investeren

Deze optie biedt wellicht de meeste risico’s, maar biedt indien succesvol, mogelijk hogere rendementen dan de zonet genoemde opties.

Beleggen op de beurs is te overwegen waard. Als het crisis is, dan zijn de koersen van bedrijven vaak laag. Dan kun je goedkoop ‘inkopen’. Als je ervan uitgaat dat elke crisis tijdelijk is, dan is te verwachten dat de beurzen in de toekomst weer stijgen. Dan heb je dus aandelen die meer geld waard zijn geworden.  Afhankelijk van hoe scherp je hebt ingekocht en hoe groot de stijging van de prijs van het aandeel is kun je aanzienlijk veel geld verdienen, maar wel met een risico uiteraard.

In een volgend artikel gaan we in op andere manieren om slim te investeren.

Conclusie m.b.t. 6000 euro lenen met BKR:

 

Door een combinatie van manieren kun je aan 6000 euro komen, zelfs met BKR registraties.  De verschillende trucjes zijn divers in termen van wat het oplevert en de mate van risico. Met redelijke zekerheid kun je spullen verpanden en een minilening aanvragen. Lukt het je ook nog om een voorschot te krijgen op je salaris of toekomstige inkomsten, dan gaat de teller weer een stuk omhoog. Datgene wat het meeste rendement oplevert is tevens het meest risicovol, namelijk zelf investeren. 6000 euro lenen met BKR is dus mogelijk.