Binnen 10 minuten een minilening van 200 euro zonder BKR?

Wat kun je doen met 200 euro? Is er een apparaat in huis dat snel gemaakt moet worden, maar heb je er het geld even niet voor? Een kleine reparatie aan je auto? Met een zogenaamde spoedlening heb je binnen 10 minuten geld op je rekening en dat zonder BKR controle. Neem snel een voorschot van 200 euro op je salaris en binnen een paar minuten staat er genoeg saldo op je rekening om de zaken te betalen die er echt toe doen.

Je kunt gewoon achter de computer blijven zitten en vanuit je luie stoel makkelijk en snel een lening afsluiten. De aanbieders van deze leningen zijn best lastig te vinden op internet, maar ze zijn herkenbaar omdat ze korte leningen, minileningen of spoedleningen aanbieden.

De aanbieders van dit type leningen vinden het niet erg als je een negatieve BKR codering hebt. Een lening van 200 euro is relatief klein voor deze internetaanbieders, daardoor is het risico dat ze lopen klein. Ze willen alleen maar bewijs van je inkomsten, zodat ze kunnen inschatten of jij het geleende bedrag kan terugbetalen.

[ad#336×280-rechts]

Net als bij leningen van grote bedragen, zijn er kosten aan kleine leningen verbonden. Maar deze kosten zijn de laatste tijd sterk gedaald. Sommige kredietverstrekkers bieden zelfs 0 euro aan leenkosten. Zij verdienen pas geld bij een spoedoverboeking of als jij er langer over doet dan de afgesproken  termijn om het bedrag terug te betalen.

Een minilening is dus reuzehandig als je snel geld nodig hebt om even snel kleine rekeningen te betalen die je echt niet nog een keer kunt uitstellen. Een spoedlening is hiervoor een goede uitkomst als je voldoende inkomen hebt om die binnen korte termijn weer af te kunnen lossen. Zo kom je ook niet in de problemen als je deze lening afsluit.