Geld lenen met BKR notering kan nu!

Wie kent het niet? U zou graag wat extra geld willen lenen. Het kan natuurlijk voorkomen dat dit niet de eerste keer is dat u dergelijke wensen heeft. Dit neemt niet weg dat er enige noodzaak bij komt kijken. U wilt graag geld lenen met een BKR notering.

Het fijne daarvan is, is dat het absoluut niet moeilijk hoeft te zijn wanneer u wilt geld lenen met BKR notering! Een notering bij het BKR hoeft u namelijk niet in de weg te staan bij het lenen van niet al te grote bedragen. Bij instanties als Cash Bob of Betaaldag kunt u tot een maximum van 750 euro elk gewenst bedrag lenen. En dat kan zelfs wanneer u een BKR notering heeft. Deze vorm van lenen wordt ook wel de minilening genoemd.

Het enige wat u hoeft te doen is daar de website van een van de twee aanbieders te gaan en een aanvraag in te dienen voor het gewenste bedrag. Bij deze aanvraag zult u dan onder andere gegevens over uw woonsituatie, salaris en eventuele partner moeten invullen. Wanneer u dit opstuurt naar een Cash Bob of Betaaldag kunt u meteen geld lenen, met BKR notering en dus zonder controle bij het BKR in Tiel. Dit zorgt er voor dat zelfs wanneer u daar een negatieve notering heeft staan, u nog steeds in staat bent om wat extra geld te lenen zodat u net iets meer ademruimte heeft aan het eind van de maand.

Vanzelfsprekend is geld lenen met BKR notering niet zonder duidelijke afspraken te maken mogelijk. En de afspraken die worden gemaakt dienen dan ook met enige ernst in acht te worden genomen. De looptijd van de minilening is 21 dagen. Over het geleende bedrag betaalt u gedurende deze drie weken geen rente. Het enige dat u betaalt, is de moeite die het verwerken van uw aanvraag kost. Kijk voor de specifieke tarieven en looptijden goed op de websites van Cash Bob en Betaaldag.

Dus, waar wacht u nog op? Wilt u wat extra geld lenen met BKR notering?

Kijk dan gauw op de site van Cash Bob door hier te klikken!

Of kijk op de site van Betaaldag door hier te klikken!

Lenen zonder BKR: 100 euro lenen zonder BKR – geen droom maar werkelijkheid!

Heeft u al schulden en wilt u geld lenen zonder BKR toetsing? Geen probleem, hier vindt u de oplossing voor uw problemen!

Voor een steeds groter wordende groep Nederlanders is het lastig om alle rekeningen te betalen. Door de kredietcrisis merken we allemaal dat het niet altijd even makkelijk is om het hoofd boven water te houden. Ook kan het zijn dat je een redelijk inkomen hebt maar net even pech hebt dat je onvoorziene kosten hebt. Denk aan je auto die kapot is. Of een wasmachine die stuk is.

Als je dan bij het BKR staat geregistreerd is het lastig om even snel aan geld te komen. Mensen krijgen een BKR codering als zij in het verleden schulden hebben opgebouwd. Bijvoorbeeld omdat je een paar keer je telefoonrekening niet op tijd hebt betaald of omdat je niet op tijd je creditcard kon terugbetalen. Soms ontstaan deze schulden die door een vervelende reeks van omstandigheden.

De vraag is: waar kun je 100 euro lenen zonder BKR toetsing? 
Eenvoudig: er zijn diverse aanbieders op internet die een minilening aanbieden. Dit zijn kortlopende leningen van bedragen tot 750 euro.

Voordelen:
1) Binnen 10 minuten geld op je rekening
2) In veel gevallen geen controle bij het BKR.
3) Geen ingewikkelde contracten

Hoe werkt het:
Je gaat naar een site van een kredietverstrekker. In veel gevallen stuur je een SMS en mailt een paar persoonlijke gegevens en na goedkeuring staat het geld binnen 10 minuten op je rekening.

Wat moet je doen:
Kijk op internet naar de kredietverstrekkers die een minilening aanbieden zonder BKR toetsing. Wij adviseren dat je bij verschillende aanbieders een leningaanvraag doet, zodat de kans toeneemt dat jij die 100 euro binnen 10 minuten op je rekening krijgt.

Lenen zonder BKR: 200 euro lenen zonder BKR – geen zorgen, dat kan!

U heeft al schulden en wilt u geld lenen zonder BKR registratie? Let op, hier vindt u de oplossing voor uw problemen!
Voor een steeds groter wordende groep mensen is het lastig om alle rekeningen te betalen. Door de kredietcrisis merken we allemaal dat het niet altijd lukt om het hoofd boven water te houden. Ook kan het zijn dat je een prima inkomen hebt maar net even pech hebt dat je onvoorziene kosten maakt. Bijvoorbeeld een auto die kapot is. Of een wasmachine die het ineens niet doet.

Als je dan bij het BKR een negatieve codering hebt is het lastig om even snel aan geld te komen. Mensen krijgen een BKR registratie als zij in het verleden schulden hebben opgebouwd. Bijvoorbeeld omdat je een paar keer je telefoonrekening niet kon betalen of omdat je niet op tijd je creditcard schuld kon aflossen.

Waar kun je die 200 euro lenen zonder BKR controle? 
Simpel: er zijn verschillende aanbieders op internet die een minilening aanbieden. Dit zijn leningen van bedragen tot 750 euro.

Voordelen:
1) Geld op je rekening binnen 10 minuten
2) Sommige aanbieders doen geen controle bij het BKR!
3) Je kunt er vaker gebruik van maken

Hoe kun je dat geld aanvragen?
Je gaat naar een site van een minilening aanbieder. In veel gevallen stuur je een Sms’je en e-mailt enkele persoonlijke gegevens en na goedkeuring staat het geld binnen 10 minuten op je rekening.

Wat moet je doen:
Kijk op internet naar de leningaanbieders die een minilening aanbieden zonder BKR toetsing. Wij adviseren dat je bij verschillende kredietverstrekkers een leningaanvraag doet, zodat de kans toeneemt dat jij die 200 euro binnen 10 minuten op je rekening krijgt.

Lenen zonder BKR: 250 euro lenen zonder BKR – binnen 10 minuten geregeld!

Heeft u al lopende leningen en wilt u vandaag 250 euro op uw bankrekening? Dat is zeker mogelijk!
Alle rekeningen op tijd betalen is vaak een uitdaging. Het kan soms net te lang duren voordat je weer je geld binnen krijgt.

Als je even krap bij kas zit en je hebt snel 250 euro nodig om die ene rekening te betalen, dan heb je vaak last van je BKR. Een negatieve BKR krijg je als schulden hebt of gemaakt hebt in het verleden. Telecombedrijven en banken zijn aangesloten bij het BKR. Als je dus geld wilt lenen wijzen ze je af. Gelukkig zijn er opties om toch aan geld te komen zonder BKR toetsing.

Waar kun je 250 euro lenen zonder BKR controle?
Veel mensen weten niet dat er aantal kredietverstrekkers op internet te vinden zijn die een minilening aanbieden. Een minilening is een korte lening tot maximaal 750 euro.

Een minilening biedt een uitkomst als je even snel geld nodig hebt maar al bij het BKR staat geregistreerd. Diverse kredietverstrekkers doen namelijk geen BKR toetsing bij een minilening. Het geld staat binnen 10 minuten op je rekening. Aanvragen is eenvoudig: je gaat naar de site van een kredietverstrekker, sms’t je nummer, mailt/faxt wat persoonlijke gegevens en na goedkeuring wordt het geld gelijk overgemaakt. Staat het geld eenmaal op je bank dan kun je gelijk je rekening betalen of het geld opnemen.

Waar sluit ik een minilening af?
Op internet adverteren verschillende kredietverstrekkers die een minilening aanbieden zonder BKR toetsing. Vraag vooral bij verschillende aanbieders een leningaanvraag, zodat de kans toeneemt dat jij die 250 euro binnen 10 minuten op je rekening krijgt. Het kan dus geen kwaad om ‘rond te shoppen’!

Geen BKR registratie bij telefoonabonnement meer

Telecombedrijven stoppen met de melding van schulden bij het BKR van hun klanten. Voor mensen die voorheen een BKR notering kregen door betalingsachterstanden bij telefoonaanbieders is dit goed nieuws.
De grote telecombedrijven, banken en andere kredietinstellingen zijn aangesloten bij het BKR (Bureau Krediet Registratie in Tiel. Daar controleren zij het kredietverleden van hun klanten om zo te bepalen of een klant in aanmerking komt voor krediet of een nieuw GSM abonnement. Volgens Vodafone leidt dit echter tot situaties die niet meer in verhouding liggen. Stel dat je als student zijnde je telefoonrekening een keer niet betaald hebt van enkele euro’s, dan kun je daar grote last mee krijgen als je later een hypotheek wilt afsluiten. Bij Vodafone kwamen steeds meer klachten binnen van klanten die hierover klaagden. De 3 grote telecomaanbieders (KPN, T-Mobile, Vodafone) zijn van plan zich aan te sluiten bij andere kredietbeoordelingssystemen. Aan het einde van dit jaar stoppen de 3 bedrijven met het doorgeven van wanbetalers.

Geld lenen? klik hier!

Het BKR reageert op dit bericht dat zij het besluit van de telecombedrijven betreurt.
Het besluit van deze 3 telefoonaanbieders is een positieve ontwikkeling voor mensen die een lening willen. Kortom, de afschaffing van de BKR registratie bij telefoonaanbieders schept kansen voor mensen op zoek naar een lening.
Je kunt over het algemeen 2 soorten kredietverstrekkers herkennen. De eerste type richt zich op mensen die geen BKR verleden hebben. De andere type richt zich op mensen die al een BKR registratie hebben. Door deze ontwikkeling zullen minder mensen op de zwarte lijst van het BKR een vermelding krijgen en daardoor bij meer kredietverstrekkers terecht kunnen.

Voorlopig kunnen mensen met BKR vermelding op 2 manieren aan geld komen. Voor kleine bedragen onder 1000 euro kunnen zij een spoed lening afsluiten. Daarnaast kunnen zij voor bedragen boven 1000 euro bij nieuwe kredietverstrekkers op internet alsnog een lening aanvragen. Zo worden bij de aanbieder Directa mensen met een BKR vermelding niet gelijk geweigerd, maar wordt hun totale situatie beoordeeld.