Heb je een saldodipje? Leen snel 500 euro!

Stel je voor, je staat bij de kassa van de supermarkt. Dan komt het moment dat je moet betalen. Je wil gaan pinnen, maar dan hoor je een luide pieptoon en op het scherm verschijnt de woordencombinatie: GEEN SALDO. Je durft bijna niet achterom te kijken, want er staat een hele op jou te wachten.

Iedereen is het wel eens overkomen en iedereen weet hoe vervelend het wel niet  is om geen saldo te hebben aan het einde van de maand.  Om toch nog even die laatste weken door te komen, bestaat er een nu oplossing: saldodipje.nl.

Saldodipje is een online kredietverstrekker van kleine leningen oftewel flitsleningen. Je kunt er makkelijk en snel 500 euro lenen om de laatste weken te overbruggen. Superhandig als je nog even moet wachten op je salaris. Het mooiste is nog dat je geen rente hoeft te betalen, want saldodipje haalt zijn inkomsten uit andere activiteiten.

[ad#336×280-rechts]

Er zijn veel voordelen te noemen voor lenen bij saldodipje.nl, namelijk dat er geen BKR controle aan vooraf gaat. Je kunt gewoon lenen, ook al ben je in het verleden op de zwarte lijst van het BKR in Tiel gekomen. Het risico van deze flitsleningen is voor de aanbieder zo klein dat een uitgebreide BKR check niet nodig is.

Daarnaast hoef je geen vast inkomen te hebben. Het is alleen belangrijk dat je iemand hebt die garant voor je wil staan. Stel dat je het bedrag net niet binnen de afgesproken termijn kan terugbetalen, dan kan saldodipje het bedrag verhalen op degene die garant voor je staat.

Dit kan een vriend of familielid van je zijn, maar mocht je liever niet te koop lopen met het feit dat je geld leent. Dan is het ook mogelijk om Global Guarantee voor jou garant te laten staan. Zo val je je bekenden niet ‘lastig’ me tjou lening, maar voor een kleine vergoeding staat het bedrijf voor jou garant.

klik hier om een lening af te sluiten

500 euro lenen binnen 10 minuten op je rekening? No problem!

Heb je binnen 10 minuten 500 euro nodig op je rekening? No problem! Deze oplossing werkt en lost jouw problemen op!
Er zijn van die momenten dat je HEEL snel 500 euro nodig hebt. Waar kun je 500 euro lenen zonder veel gedoe?

Wat moet je doen: sluit een minilening af. Een minilening is een lening die je makkelijk en snel kunt afsluiten, binnen 10 minuten staat het geld op je rekening. Die 500 euro staat dan gelijk op je rekening. Zodra het erop staat kun je gelijk pinnen of het geld overmaken.

Waar kun je terecht voor een minilening? 
Op internet staan verschillende advertenties van kredietverstrekkers van een minilening. Kijk dus even goed wat je kunt vinden en vergelijk ze met elkaar.

Gouden tip: heb je een negatieve BKR? Ook dat is vaak geen probleem voor een minilening. Kijk op internet naar de verschillende aanbieders en vraag alsnog een minilening aan bij verschillende kredietverstrekkers. Het is een feit dat sommige aanbieders namelijk geen toetsing doen bij het BKR in Tiel. Heb je dus een negatieve BKR codering dan bestaat er een grote kans dat je alsnog geld kunt lenen.