Meer geld nodig? Word ondernemer met een zakelijke lening!

Je wilt meer geld verdienen? Neem dan de stap om als startende ondernemer je eigen bedrijf te beginnen. Veel financierders zijn bereid je met een zakelijke lening op weg te helpen.

De oplossing voor alle geld problemen is dat je meer gaat verdienen. Logisch toch? Meer geld betekent minder financiële problemen. Maar bij je baas zit je voor wat je salaris betreft misschien wel aan het plafond. Als zelfstandig ondernemer geldt echter the “sky is the limit!”. Heb je er altijd van gedroomd om voor jezelf te beginnen, dan is nu misschien de tijd gekomen om dat te gaan doen.

Als startende ondernemer heb je natuurlijk wel een startkapitaal nodig. Er zijn altijd kosten die je moet maken om een nieuw bedrijf van de grond te krijgen. In sommige gevallen gaat het om enkele duizenden euro’s, maar in andere gevallen kan een benodigd startkapitaal veel hoger liggen.

[ad#336×280-rechts]Het is goed om te weten dat er altijd financierders zijn die bereid zijn om jou als startende ondernemer te helpen aan het benodigde startkapitaal. Een bedrag tot 35.000 euro lenen is niet onmogelijk als het gaat om de mogelijkheden om geld te lenen voor zakelijke doeleinden. Met zo’n zakelijk microkrediet kun je in vele branches goed uit de voeten om een eigen bedrijf te realiseren.

Klop niet aan bij een reguliere bank voor een zakelijk krediet. Of het moet om een standaard zakelijk krediet gaan zoals het recht om tot 2500 euro rood te staan op je zakelijke rekening. Maar als het echt om een startkapitaal gaat dat je nodig hebt kijk dan verder dan de reguliere banken naar de vele financierders die er te vinden zijn buiten de reguliere banken om. Zij zijn vaak veel flexibeler als het gaat om het toekennen van een financiering dan de reguliere banken en omdat zij kleinschaliger zijn kunnen ze ook makkelijker met jou als startende ondernemer meedenken.