Met de caravan op vakantie? Leen geld voor een caravan!

U heeft een auto met trekhaak? Als u geld leent om een caravan aan te schaffen heeft u direct meer mogelijkheden om op vakantie te gaan!

Gaat u graag naar de camping als vakantiebestemming? Wat is er dan mooier dan wanneer u uw eigen caravan heeft?! Een eigen caravan koop je echter niet zomaar even. Dit is vaak een investering die overeenkomt met het kopen van een kleine auto en daarom is het een aankoop die net als een auto vaak gefinancierd moet worden. Maar dat is natuurlijk geen enkel probleem. Wanneer u uw financiële zaken netjes op orde heeft komt u bij de meeste financierders gewoon in aanmerking voor een caravan lening waarmee u uw nieuwe caravan kunt aanschaffen.

[ad#336×280-rechts]Een goede (nieuwe) caravan kost al gauw 15000 euro, en 15000 euro lenen kost u maandelijks ongeveer 300 euro aan aflossingen. Deze 300 euro moet u natuurlijk wel vrij te besteden hebben. Maar als u en uw partner een vast inkomen hebben, geen andere schulden en u kunt goed rondkomen dan moet het financieren van een caravan geen enkel probleem zijn. U kunt een caravan dan met een persoonlijke lening aanschaffen, OF en dit is misschien nog wenselijker, met een doorlopendkrediet. Op die manier komt het geld dat u maandelijks aflost direct weer voor opname beschikbaar en kunt u op gegeven moment daar een leuke vakantie naar een verdere bestemming mee financieren.

Op internet zijn vele aanbieders van financieringen die u een bedrag van 15000 euro graag zouden willen lenen. Daar kunt u een keus uit maken of wij kunnen u adviseren om eens een offerte aan te vragen bij Directa.nl en doe daar een financierings check en vraag vrijblijvend een offerte aan voor de aanschaf van uw droomcaravan.

45.000 euro lenen voor uw eigen chalet

Bent u opzoek naar een financiering voor uw eigen chalet? Uw bent niet de enige die opzoek is naar een chalet waar u zich kunt terugtrekken tijdens de weekenden en vakanties. Daarom zijn er speciale leningen in het leven geroepen om uw wens waar te kunnen maken.

De kosten van een chalet kunnen oplopen afhankelijk van uw wensen. Een basis chalet is al te koop vanaf 30.000 euro. Maar het ligt aan de locatie, grote en mate van privacy hoe hoog de prijs kan oplopen.

Voor 45.000 euro kunt u een mooi chalet kopen met twee slaapkamers geschikt voor vier personen. De kans dat het geld voor uw droomchalet kant en klaar op uw rekening staat is vrij klein. Daarom kunt u een lening afsluiten bij een reguliere bank.[ad#336×280-rechts]

Zij bieden namelijk leningen aan speciaal voor aankopen als een chalet. De keuze die u moet maken is of u het geld wilt lenen door middel van een doorlopend krediet of persoonlijke financiering.

Het voordeel van een persoonlijke financiering kan zijn dat het bedrag in één keer op je rekening wordt gestort, waarbij je direct begint met terugbetalen van de rente de maand nadat je het geld hebt opgenomen.

Deze aflossing moet geen probleem zijn aangezien de kredietverstrekker van te voren heeft gecontroleerd of u dat wel kunt betalen.

Niet voor alle plannen die je hebt voor de het gehele geldbedrag direct nodig. Wanneer je bijvoorbeeld 45.000 euro wilt lenen voor een chalet is het van te voren niet zeker of het ook daadwerkelijk 45.000 euro gaat kosten. Het ligt namelijk aan de kosten die je kwijt bent aan het opknappen van het chalet en de aanleg van uw eigen tuintje.

Een doorlopend krediet van 45.000 stelt je niet verplicht het gehele bedrag op te nemen. De kosten kunnen achteraf namelijk lager uitvallen dat verwacht. Je hoeft dan ook alleen rente te betalen over het ook daadwerkelijk geleende geldbedrag.

Voordat u een financiering van 45.000 euro aangaat is het dus van belang dat u eerst goed kijkt waarvoor u het bedrag nodig hebt. Heeft u het bedrag in één keer nodig dan is het verstandiger om een persoonlijke financiering aan te gaan. Maar wanneer de exacte kosten nog niet bekend zijn is een doorlopend krediet aan te raden.