Met spoed 200 euro lenen voor een telefoonrekening is zo opgelost

Er zijn van die momenten dat je je even hebt verkeken op je belminuten. In een standaard telefoonrekening zitten vaak tussen de 150 a 300 belminuten en vaak rond de 100 smsjes. Het kan best zijn dat je een maandje meer hebt gebeld dan normaal. Misschien was er een noodgeval waarbij je veel prive dingen moest regelen. Of misschien zat je in het buitenland en moest je daar ongepland veel mensen in Nederland bellen. Tegenwoordig kun je met je Iphone ook spelletjes of apps downloaden waar soms ook verborgen kosten in zitten.

Het gevolg kan zijn dat je een hoge telefoonrekening hebt ontvangen van bijvoorbeeld 200 euro. Je hebt dan dringend geld nodig en vraagt je af: hoe kom ik met spoed aan die 200 euro?

Als je salaris nog niet binnen is dan is het prettig als je even snel aan een geldbedrag kan komen om die telefoonrekening betalen. Een snelle en veel gebruikte oplossing is om een voorschot op je salaris aan te vragen. Dit is wat ze noemen een korte lening die je niet bij je baas aanvraagt om bij een kredietverstrekker. Een kredietverstrekker is een financiele instelling net zoals een bank waar je even snel geld kunt lenen.

[ad#336×280-rechts]

Waarom leen ik dit geld niet gewoon bij de bank?
Je kunt uiteraard ook langs je eigen bank gaan. Voor sommige mensen zal het lastig zijn om via hun bank aan geld te komen. Je staat misschien al maximaal rood en kunt niet meer extra lenen bij je eigen bank. Of misschien wordt je geweigerd bij de bank omdat je schulden hebt opgelopen (en sta je daardoor bij het BKR geregistreerd).

Waar kan ik een voorschot regelen om die 200 euro met spoed te lenen?
Je kunt op internet kredietverstrekkers vinden die onder de term minilening of korte lening een voorschot op je salaris aanbieden. Speciaal als je dringend geld nodig hebt is dat heel handig.

Hoe snel ontvang ik die 200 euro om mijn problemen op te lossen?

Het voordeel van de korte lening is dat het geld sneller dan je denkt op je rekening staat. Binnen 10 minuten geld op je rekening wordt zelfs aangeboden door sommige kredietverstrekkers. Gebruikers van de korte lening geven aan dat ze geen ingewikkelde contracten hoeven in te vullen en dat ze dezelfde dag nog het geld hebben ontvangen. Met spoed 200 euro lenen zonder gedoe is dus zo geregeld.