Openstaande rekeningen? Leen binnen 10 minuten en betaal ze snel!

Je kent het wel. Een paar openstaande rekeningen die je nog hebt. Ze hoeven niet allemaal binnen 10 dagen te worden betaald, maar het liefste ben je er wel snel vanaf. Vaak zijn het ook niet zulke hele grote bedragen die je nog verschuldigd bent, maar bij elkaar opgeteld voel je het wel in je portemonnee. Waarom niet meteen alles tegelijk af te betalen? Het klinkt misschien ingewikkeld, maar er is een oplossing.

Minileningen

Minileningen zijn kleine bedragen die je kunt lenen bij een kredietverstrekker. Je vindt ze vooral op internet, maar zijn helemaal veilig en legaal. Of het nou bedragen van 100, 200, 300 of 500 euro zijn, het kan allemaal. En dat allemaal binnen 10 minuten op je rekening. Zit je dus in geldnood, maar wil je wel al je openstaande rekeningen in één keer betalen, dan is een minilening dus de oplossing.

Je bent zo verlost van allerlei verschillende schuldeisers en bent nu bij 1 kredietverstrekker een zelfgekozen bedrag verschuldigd. Deze moet je dan wel binnen de afgesproken termijn terugbetalen, maar het is handiger dan alle losse rekeningen bij verschillende bedrijven.

Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om iets meer te lenen, zo heb je net iets meer financiële ruimte om de maand door te komen en misschien nog wel geld om iets leuks te doen met de kinderen.

[ad#336×280-rechts]

Het is een heel makkelijk principe die minileningen, maar je moet er wel mee uitkijken dat je niet teveel leent. Je moet het geleende bedrag vaak binnen een maand terugbetalen anders worden er extra kosten in rekening gebracht. Minileningen kosten bijna niets, dus houd dat zo!

Deze minileningen kun je zelfs gebruiken als je BKR genoteerd staat. Het zijn relatief kleine bedragen die geleend worden dus aanbieders willen vaak alleen maar weten of je iemand hebt die garant voor je kan staan. Wil je liever niet dat iemand weet dat je leent, dan kun je Global Guarantee vragen of zij garant voor jou willen staan.  Hier moet je wel voor betalen.

Binnen 10 minuten een voorschot op uw salaris ontvangen? Dat kan!

Wil jij een voorschot op je salaris? Dat kan! Binnen 10 minuten wordt het geld naar je overgemaakt.

Bij een nieuwe kredietverstrekker kun je eenvoudig een voorschot op je salaris aanvragen.

We kennen het probleem dat je halverwege de maand een saldo dipje hebt. Dan duurt het net even te lang voordat je salaris gestort wordt.

Dit kun je nu makkelijk oplossen door een voorschot op je salaris te vragen.

Hoe werkt het:
Bezoek de site van Betaaldag

–          Vul in hoeveel je wilt lenen

–          Je hoort z.s.m. of je aanvraag akkoord is

–          Je tekent de overeenkomst

Binnen 10 minuten wordt het geld naar jouw eigen rekening overgemaakt.

Wil jij dus NU een voorschot op je salaris? Regel dan NU een voorschot bij Betaaldag!

Binnen 10 minuten geld op je rekening nodig voor die onverwachte rekening los je zo op

Het leven is tegenwoordig duur. Je maandlasten stijgen en je inkomen stijgt niet altijd evenredig mee. Heb je dan een onverwachte tegenvaller dan heb je dringend de behoefte aan snel geld op je rekening.

We kennen ze allemaal: onverwachte financiele tegenvallers. Denk aan je auto die ineens stuk is gegaan. Heb je een auto die al een paar jaar oud is dan is dat vaak een bron van kosten. Distributieriem die vervangen moet worden, nieuwe schokdempers, remleidingen die vervanging waar zijn, etc.

[ad#336×280-rechts]

Of je zat in een relatie en je gaat uit elkaar. Als je partner ineens geen geld meer bijdraagt dan moet je nu ineens zelf alle rekeningen betalen. Heb je een hypotheek dan wordt het lastig om zelf de maandelijkse rente en aflossingsverplichtingen op te hoesten.

Voor onverwachte financiele tegevallers hebben diverse gewone Nederlanders een oplossing gevonden. Deze oplossing is de korte lening. Deze lening vraag je binnen een paar minuten aan zonder gedoe. Je kunt de aanvraag volledig achter je pc doen en je krijgt na goedkeuring van je kredietaanvraag binnen 10 minuten geld op je rekening.

Heb je door pech in het verleden een BKR notering of een vermelding op de zwarte lijst van het BKR? Geld lenen ondanks BKR notering is wel mogelijk hoor. Sommige mensen zeggen van niet, maar wij hebben betrouwbare en transparante kredietverstrekkers gevonden die geen BKR notering doen.

Geld lenen ondanks BKR en binnen 10 minuten geld op je rekening, vraag dit hier aan.