Rood staan is snelste vorm van krediet

Iedereen heeft weleens meegemaakt dat je snel geld nodig had. Rood staan op je rekening heeft onterecht een slechte naam. Het is de snelste manier om een krediet te regelen in geval van nood.

Soms kan het niet anders. Aan het einde van je salaris heb je weer een stuk maand over. Kortom je hebt gewoon net even wat meer geld nodig om de eindjes aan elkaar te knopen. Gelukkig komen de meeste bankrekeningen standaard met de mogelijkheid om tot een bepaald bedrag rood te staan. En als je met je budget niet uitkomt vanwege een onverwachte rekening of andere dringende kosten dan is rood staan op je rekening de snelste manier om aan wat extra geld te komen.

Standaard kun je niet heel veel rood staan op je rekening en banken moedigen je bij een negatief saldo ook actief aan om het saldo weer aan te vullen. Maar sommige banken begrijpen dat je soms wat extra nodig hebt en bieden rood staan als leenproduct aan. Het kwartaalkrediet is bijvoorbeeld een leenproduct waarmee banken hun klanten de mogelijkheid bieden om meer financiele armslag te hebbendoor hen toe te staan om tot een hoger bedrag rood te staan. Een keer in het kwartaal moet je dan een dag positief op je rekening staan waarna je direct weer geld op kan nemen tot het limiet. Rood staan vertoont wat dat betreft overeenkomsten met een doorlopend krediet. Je gebruikt het alleen wanneer je het nodig hebt en na aflossen is het direct weer beschikbaar ingeval van nood.

Honderden euros besparen door meerdere leningen samen te voegen

Het afbetalen van meerdere leningen met één nieuwe lening kan u een interessante besparing van honderden euro’s per jaar opleveren, als het niet meer is.

Veel mensen zijn een dief van hun eigen portemonnee doordat zij meerdere leningen hebben, daarnaast nog rood staan en een creditcard tot het maximum gebruiken. Het gevolg is dat u aan meerdere bedrijven verschillende en soms hoge rentes betaald. Daarnaast heeft u aan de aflossingen van de verschillende leningen een flinke maandlast overgehouden.

U kunt uw maandlasten makkelijk verlagen en een gunstigere rente betalen over het uitstaande geld wanneer u uw leningen samenvoegt, uw bankrekening uit het rood haalt en de creditcards afbetaald door één nieuwe lening te nemen waarmee u dit alles kunt doen. U betaald dan geen rente meer over het roodstaan elke maand, geen rente aan een creditcardmaatschappij, geen verschillende aflossingen voor meerdere leningen maar nu nog maar één lagere aflossing per maand waardoor u elke maand meer overhoud van uw inkomen.

Wilt u meer weten of misschien zelfs direct overgaan tot het oversluiten van uw leningen en creditcards?
Klik dan door naar: Directa.nl

Schulden aflossen en extra geld verdienen met een weblog

Wanneer je schulden of achterstallige rekeningen moet wegwerken heb je extra inkomen nodig om niet steeds het ene gat met het andere te vullen. Een weblog uitbaten helpt je om naast je vaste baan wat serieuze inkomsten te realiseren waardoor je sneller uit de schulden bent.

Veel mensen weten helaas hoe het is om niet alle rekeningen te kunnen betalen en dus rekeningen te moeten laten liggen om toch brood op de plank te hebben. Het is ronduit vervelend wanneer je moet kiezen tussen de energierekening of kleding voor je kind. Vaak vul je het ene gat met het andere en dat werkt natuurlijk niet. De oplossing is dat er geld bij moet komen. Meer inkomen om aan te vullen wat je tekort komt of in te lopen wat er is blijven liggen.
Maar als je een vaste baan hebt is het lastig om aan extra inkomen te komen. Werk je al fulltime dan kan je alleen nog je avonduren opofferen om aan extra inkomen te komen. Maar dan ben je het liefste thuis met je gezin natuurlijk.
De oplossing is dat je thuis iets gaat doen dat extra geld oplevert. En wat is nou makkelijker dan dat je thuis achter je PC zit en geld verdient?

Het internet bied vele zakelijke mogelijkheden waarmee jij vanuit huis extra geld kan verdienen. En het mooie is dat je alleen een computer en een internet verbinding nodig hebt om daarmee te kunnen beginnen. Door elke dag een aantal artikelen te schrijven op je weblog kun je al gauw per maand een extra paar honderd euro verdienen die je vast hard kunt gebruiken.

Een weblog beginnen is zo gebeurt. Je kunt je aanmelden bij de vele gratis weblog websites die er zijn zoals Blogger.com, WordPress.com en nog vele, vele anderen.
Met je weblog kun je geld verdienen door er reclame van bedrijven op te plaatsen. Je komt aan die reclame door je in te schrijven voor diverse advertentieprogramma’s. Een van de bekendste advertentieprogramma’s is natuurlijk Google Adsense.
[ad#336×280-rechts]Via Google Adsense worden automatisch advertenties op je website weergegeven die zijn afgestemd op de inhoud van jouw weblog. Dus heb je een weblog over dieren dan zie je advertenties van dierenspeciaalzaken, gaat jouw weblog over autotuning, dan zie je advertenties van auto tuning bedrijven. Op een vakantieweblog zie je vakantieaanbiedingen enzovoorts.
Elke keer als een bezoeker van jouw website een van de websites van je adverteerders bezoekt ontvang je daarvoor een klein bedrag en vele kleine bedragen maken samen een grote. Het totaal van je verdiensten word dan aan het einde van de maand op je bankrekening gestort.

Een andere bron van advertenties zijn affiliateprogramma’s ookwel partnerprogramma’s genoemd. Deze werken iets anders dan Google Adsense. Je kunt reclamebanners van een adverteerder downloaden en als een plaatje met een link op jouw eigen website zetten. En iedere keer als een van jouw bezoekers bij de adverteerder iets aanschaft na te zijn doorverwezen via de advertentie op jouw website ontvang jij een commisie over het aanschaf bedrag.
Dit kan een vaste commissie zijn of een percentage van het aanschafbedrag. Afhankelijk van wat iemand heeft aangeschaft kan het bedrag varieren van een paar euro tot enkele honderden euro’s.
Bekende partnerprogramma’s zijn bijvoorbeeld Daisycon en M4N. persoonlijk ben ik het meest gecharmeerd van M4N omdat ze een hele overzichtelijke interface hebben waarmee je makkelijk kunt werken. Maar het is goed om je bij verschillende partnerprogramma’s aan te melden om zo genoeg en verschillende adverteerders te vinden die bij het onderwerp van jouw website passen.

Al met al is het goed verdienen voor het plaatsen van een reclameblok of een Google Adsense code op je website en elke dag een artikeltje te schrijven. Wanneer je daar een gewoonte van maakt en je artikelen aanmeld bij websites als Ekudos.nl en MSN Reporter dan komen er (als je artikel interessant is) een heleboel bezoekers op af. En er is altijd een percentage van je bezoekers dat ingaat op de aanbiedingen van je adverteerders en daarmee kom jij steeds sneller uit de schulden.