Snel een zakelijke lening tot 35.000 euro regelen?

U heeft een goed ondernemingsplan voor uw nieuwe bedrijf en zoekt een investeerder die met u daarin mee wil gaan? Er zijn investeerders die bereid zijn om tot 35.000 euro in uw nieuwe onderneming te investeren.

Het maakt in eerste instantie helemaal niet uit of u een startende of reeds actieve ondernemer bent om voor een zakelijk microkrediet in aanmerking te komen. Natuurlijk kunt u als actieve ondernemer die al tijden in het vak zit putten uit uw ervaring en eventueel uw gegevens overleggen waarmee u kunt aantonen dat een investering in uw nieuwste onderneming een goede investering is. Maar ook als startende ondernemer die voor het eerst als zelfstandige aan de slag gaat wordt u zeker serieus genomen wanneer u een zakelijk microkrediet van maximaal 35.000 euro wilt aanvragen om uw eigen bedrijf te starten.

[ad#336×280-rechts]Het is belangrijk te weten dat u helemaal niet afhankelijk bent van banken om een zakelijk krediet rond te krijgen. Banken zijn vaak veel minder flexibel dan de vele investeringsmaatschappijen en financierders die de wereld rijk is. Misschien heeft u zelfs eerst bij een reguliere bank aangeklopt voor een zakelijk krediet en is uw aanvraag daar afgewezen. Dat wil niet zeggen dat er iets mis is met uw plan en uw nieuwe onderneming. De reguliere banken – en zeker in deze tijd – nemen nu eenmaal minder risico en denken helaas vaak minder met u mee.

Waar u als startende ondernemer of als actieve ondernemer met een nieuw plan het meeste baat bij heeft zijn de investeringsmaatschappijen en financierders buiten de reguliere banken om.
Uw aanvraag voor een zakelijke lening kunt u vaak online in gang zetten. Door de juiste gegevens toe te zenden per email of fax wordt uw aanvraag in behandeling genomen en wordt op op gegeven moment uitgenodigd op gesprek voor een nadere toelichting van uw plannen en uiteindelijk natuurlijk het overmaken van het zakelijk krediet naar uw zakelijke rekening waarna u aan de slag kunt om uw ondernemers dromen waar te maken.