Starterskrediet – Een krediet voor startende ondernemers

Het is tegenwoordig mogelijk om als startende ondernemer een klein financieel duwtje in de rug te krijgen door allerlei organisaties. Qredits is een van die organisaties. Ben je een starter? Dan kun je aanspraak maken op een starterskrediet via Qredits. De hoogte van dit krediet kan maximaal 50000 euro zijn.

Qredits is ontstaan uit de samenwerking van drie grote banken van Nederland en uit instanties van de overheid zoals het ministerie van Economische Zaken en Sociale Zaken en Werkgelegenheid.
Op deze manier stimuleert Qredits het ondernemersschap in Nederland en krijgen startende bedrijfjes de mogelijkheden zich te ontwikkelen. Naast een starterskrediet biedt Qredits ook begeleiding, in de vorm van bijvoorbeeld coaching, aan.[ad#336×280-rechts]

Heb je een goed idee en ben je opzoek naar wat geld om je plan te kunnen uitvoeren? Een starterskrediet bij Qredits zijn dan het overwegen waard. Deze kredieten zijn namelijk speciaal bedoeld voor starters met ‘une bonne idee’, maar niet in aanmerking zijn gekomen voor een krediet via de directe weg bij een bank of investeerder. Ook zijn deze kredieten bedoeld voor mensen met een goed plan die naast het starterskrediet ook deskundige coaching wensen te krijgen.

Het aanvragen van een starterskrediet is niet erg lastig en kan online. Je hoeft er dus de deur niet voor uit. De kans dat je een Qredits starterskrediet toegewezen krijgt, wordt vergroot als je een goed ondernemingsplan hebt dat je kunt meesturen met de aanvraag. Wanneer men een dergelijk krediet aanvraagt, wordt er gekeken of je al bij het BKR bekent bent. Mocht er al een registratie staan, is de kans op een starterskrediet helemaal niet verkeken! Mocht de schuld al torenhoog zijn, dan kan het wel lastiger worden om een krediet te krijgen.

De aanvraag voor een starterskrediet wordt meteen bekeken door een adviseur van Qredtis. Dit tekent meteen voor de organisatie Qredits; doordat ze je ondernemingsplan met je doorspreken weet je gelijk wat er eventueel beter kan of eigenlijk al heel goed is. Wordt je plan goedgekeurd en ziet de adviseur wel brood in je ideeën? Dan wordt het starterskrediet zo snel mogelijk naar je overgemaakt!