Voorschot op uw salaris nodig?

Je salaris komt er aan, maar je hebt nu direct geld nodig. Dan kun je gelukkig een voorschot op je salaris krijgen die binnen 10 minuten op je rekening staat.

Helaas werkt niet iedere werkgever mee met het uitbetalen van een voorschot op je salaris als je heel erg omhoog zit. Niet in de laatste plaats omdat niet iedere werkgever contant geld in huis heeft om dat voorschot uit te betalen en veel werkgevers hebben de boekhouding buiten de deur waardoor het een hele toer word om een betaling voor elkaar te krijgen die buiten de gezette betaaldata moet plaatsvinden.

Maar wat als je nu echt omhoog zit omdat je de deurwaarder buiten de deur moet houden? Of ze dreigen je energie en gas af te sluiten? Of nog simpeler er is gewoon geen eten in huis voor jou en je kinderen? Gelukkig kun je via Cashbob een voorschot op je salaris ontvangen die zelfs binnen 10 minuten op je rekening gestort wordt.

Het proces is simpel. Via internet vraag je een minilening aan van 100, 200, 300, 400, 500, 750 euro. Je krijgt een SMS terug of je akkoord gaat met de voorwaarden. Wanneer je dat bevestigd wordt het geld direct aan je overgemaakt. En omdat de meeste banken een saldowijziging direct verwerken word het geld direct zichtbaar op je rekening en kun je er direct over beschikken.

[ad#336×280-rechts]Misschien dat u zich eventueel zorgen maakt over een registratie bij de BKR in Tiel maar dat is onnodig. De minilening is in alle opzichten wel een echte lening maar ten eerste kunt u een minilening af sluiten tot een maximum van 750 euro en ten tweede doet Cashbob geen controlle bij het BKR, maar kijkt simpelweg of je in staat bent het leenbedrag binnen de afgesproken termijn weer terug te betalen.

De minilening betaal je aan Cashbob terug in 15 dagen of 30 dagen. Deze korte looptijden zorgen ervoor dat je geen handen vol geld kwijt bent aan rente. De kosten van het aangaan van de minilening worden tijdens het aanvragen direct duidelijk en zijn te overzien. En het mooiste van alles is nog dat je direct uit de brand geholpen bent.

Dus minilening nodig tot een bedrag van 750 euro? Klik gauw door naar Cashbob

Binnen no-time geld op je bankrekening!

Binnen no-time geld op je bankrekening klinkt voor een grote groep mensen onwerkelijk. In sommige situaties kan dat wel erg handig zijn. Het kan natuurlijk gebeuren dat je financiële middelen te kort komt om in één keer een grote onvoorziene uitgaaf te doen. De koelkast begeeft het uit het niets, de auto komt niet door de APK of het incassobureau staat op de stoep. In situaties als hierboven zou direct geld op je rekening erg goed uitkomen. Resultaten van verschillende onderzoeken geven aan dat binnen no-time geld op je bankrekening eerder werkelijkheid is dan onwerkelijkheid. Hier onder volgen een viertal waarheden.

1. Er is niet één, maar er zijn meerdere mogelijkheden die je kunt bekijken wanneer je snel geld op je rekening kan gebruiken. In de wereld van geld en leningen worden verschillende financiële producten aangeboden. Zo bestaat er al een geruime tijd de ‘flitslening’. Leningen zoals dat hebben maar een korte loop tijd en heb je binnen no-time maximaal 750 euro op bankrekening. Het handige van dit type leningen is dat je ze ook in het weekend kunt regelen!

[ad#336×280-rechts]

2. Soms kan het handig zijn wanneer je snel geld op je rekening wilt dat er niet bij het BKR in Tiel wordt getoetst. Ook dit is mogelijk bij een aantal aanbieders van de minilening. Organisaties als Cashbob zijn voorbeelden van aanbieders van kortlopende leningen die bij een nieuwe lening aanvraag niet toetsen bij het BKR.

3. Binnen no-time geld op je bankrekening is mogelijk nadat een dergelijke organisatie je aanvraag heeft goed gekeurd. Om goedkeuring van een aanvraag te krijgen, dien je een paar eenvoudige stappen te ondernemen. Je gaat naar de webpagina van een van de minilening verstrekkers en je voegt bij het onlineformulier ook je loonstrook en enkele andere noodzakelijke documenten toe. Als deze stappen zijn voltooid, ben je er achter op er binnen no-time geld op je bankrekening staat.

4. En ‘last’ maar absoluut niet ‘least’: Je betaalt geen rente bij een flitslening! Wel betaal je een vast bedrag aan servicekosten.

Dus direct geld op je rekening onwerkelijk? Nee! Het is werkelijkheid omdat het mogelijk is om gebruik te maken van zoiets als een minilening of flitslening. En op deze manier staat er binnen no-time geld op je bankrekening!

Klik hier voor een snelle lening