Woekerpolis oversluiten? Ja dat kan!

Het is triest maar waar, 1 op de 2 Nederlanders heeft een woekerpolis. En dat betekent dat u veel van het geld dat u daaraan betaald eigenlijk gewoon weggooid. Oversluiten van de woekerpolis is gelukkig een optie!

Er worden zelfs reclames over gemaakt op tv tegenwoordig. Bedrijven die poliskosten en klantkosten in rekening brengen en nog een heleboel andere opgeklopte kosten waardoor veel van uw premiebetalingen niet ten goede komen van uw oude dag, verzekering of iets anders, maar zuiver opgaan aan bonussen en commissies binnen de maatschappij waar u uw woekerpolis afgesloten heeft. Het gevolg is dat u op de einddatum van de woekerpolis niet het spaarbedrag haalt waar u op gehoopt had. Sommige mensen krijgen zelfs helemaal niets en in heel veel gevallen moeten mensen zelfs nog bijbetalen ook!

Gelukkig is er ook een optie om de schade te beperken wanneer u zo’n woekerpolis heeft afgesloten en met lede ogen moet toezien hoe uw zuurverdiende geld in rook verdwijnt. U kunt uw woekerpolis namelijk oversluiten. Kortom, een andere financiële instelling neemt uw polis over tegen veel, heel veel lagere kosten. En omdat deze overbodige opgeklopte kosten ontbreken heeft dit direct een positief effect op uw eindbedrag of zelfs op de maandelijkse premie die u betaald. Uw eindbedrag wordt een flink stuk hoger of uw maandelijkse premiebetalingen kunnen dan ineens een stuk lager zijn. Bij sommige polissen maakt dit voor de verzekerde wel tot 40 % verschil!

[ad#336×280-rechts]Omdat 1 op de 2 Nederlanders een woekerpolis heeft afgesloten is de kans erg groot dat u ook een woekerpolis heeft! Misschien heeft u een pensioen of lijfrente polis afgesloten, of een beleggingsverzekering die aan uw hypotheek gekoppeld is. Of was u van plan iets weg te zetten voor de kinderen later, zodat ze kunnen gaan studeren? Om een lang verhaal kort te maken u kunt uw polis laten controleren om te zien of het een woekerpolis is. En het kan zijn dat u daar al achter was gekomen natuurlijk. Maar door de gegevens van uw polis te laten checken bijvoorbeeld op de website MijnWoekerPolisOversluiten.nl krijgt u gedetaileerde informatie over hoe uw woekerpolis goedkoper kan en wat voor positieve gevolgen dat heeft voor uw eindbedrag of maandelijkse premiebetalingen.

Dus surf nu snel naar MijnWoekerPolisOversluiten.nl en vul uw gegevens in. Het kost u niets om een controlle uit te laten voeren en het levert u heel veel op wanneer u uw woekerpolis oversluit voor een veel voordeligere polis.